Allma TechnoCorder TC2 Techtextil 2017’de

Saurer Allma, Techtextil 2017’de müşterilerine endüstriyel ipliklere yönelik bükme teknolojisindeki son yenilikleri tanıtacak.

  05 Mayıs 2017 01:00 Cuma
Allma TechnoCorder TC2 Techtextil 2017’de

Teknik tekstiller ve nonwoven sektörünün önde gelen uluslararası fuarlarından Techtextil, 9-12 Mayıs 2017 tarihlerinde birçok uzman ziyaretçiyi Frankfurt’a çekecek. Fuarda standı ile yer alacak olan Saurer Allma da ziyaretçilerini endüstriyel ipliklere yönelik bükme teknolojisindeki son yenilikler hakkında bilgilendirecek.  Endüstriyel ipliklere yönelik, tek makinede iki özellikli bükme işlemi yapan TechnoCorder TC2 ile 9-ply’ye kadar iplik yapıları işlenebiliyor. Yenilikçi FlexiPly cihazı yenilikçi hibrit ipliklerin üretimine olanak tanıyor. Endüstriyel iplikler ve kord bezinin bükme ve kablolanmasında önde gelen bir firma olan Allma; esneklik, verimlilik ve kalite kriterlerini belirliyor.

Daha Fazla Esnekliğe Sahip Yüksek Kaliteli İplikler

TechnoCorder TC2’nin en belirgin özelliği, endüstriyel ipliklerin üretimi, malzeme ve iplik sayımlarındaki benzersiz esneklik. Kendi kendine yeten çıkrık tahrikleri, münferit parçaların ayrı bir çıkrıkta işlenebildiği bu tür bir üretim esnekliğine olanak tanıyor. Yenilikçi FlexiPly yazılımıyla piyasanın beklediği hibrit iplik yapıları, TechnoCorder TC2 ile ekonomik bir şekilde üretilebiliyor. Poliamid, aramid ve farklı bükümler gibi farklı malzemelerin kullanımı sayesinde teknik tekstiller, lastikler ve mekanik kauçuk mallar (MRG) için yeni özelliklere sahip iplikler yaratılabiliyor.

Bir diğer yenilik ise FlexiPly cihazının uzatılmasıdır. Yeni yazılım, 9-ply’ye kadar çoklu yapılara olanak tanıyor. Makinenin PE-/PP bantların ve monofilamentlerin işlenmesi için donatılabilmesi müşterilere ilave malzeme esnekliği sağlıyor. 670 ve 830 mm’lik iki çıkrık iplik sayım aralığını, 235’ten 33 bin dtex’e ciddi ölçüde artırıyor ve hem çok ince hem çok kaba ipliklerin TechnoCorder TC2’de yüksek kaliteyle işlenmesini sağlıyor.

Maksimum Verim ve Yüksek Kalite

Endüstriyel ipliklerin bükülmesinde 400 m/dk’lık üretim hızı birinci sınıftır. TechnoCorder TC2 mükemmel iplik kalitesini garanti ederken süreç izleme, optimal iplik yolu geometrisi, zarif ve düşük gerilimli iplik güdümü sayesinde yüksek yoğunluk ve mükemmel görünüme sahip bükme bobinlerine olanak tanır. Verimi daha da artırmak için Yüksek Hızlı Bobin (HSP) geliştirilmiştir. Bu durum campanello kullanılırken çözme hızını 150 m/dk (çapraz sarım bobin) ve 180 m/dk’ya (flanşlı bobin) çıkarıyor. Enerji açısından optimize edilmiş tahrikler ve ince iplik balonu makinenin enerji dengesini artırıyor. Yenilikçi iplik konsepti ve ana elemanların ergonomik düzenlemesi özellikle yüksek çalışma uygunluğu sağlıyor. Allma, yeni gelişmelerle oldukça dinamik teknik tekstil piyasasına uyarlanmış, müşterilere özel çözümler için yenilikçi ve ekonomik üretim makinesi sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.