1. Dornbirn GFC-Asya

İlk uluslararası konferansın 2020'de yapılması planlanıyordu, ancak dünyayı kasıp kavuran COVID-19 nedeniyle iptal edildi ve yeniden takvime alındı.

  11 Mart 2021 17:19 Perşembe
1. Dornbirn GFC-Asya

1. Uluslararası Dornbirn GFC-ASIA'nın (Dornbirn-GFC @ 2021) 23 Mart - 24 Mart 2021 tarihleri ​​arasında Kore'nin Daegu kentinde yapılacağını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. sizi hem Kore Daegu'da 'in person' hem de dünya çapında çevrimiçi (AB için kayıtlı) düzenlenecek hibrit bir konferans olarak katılmaya davet etmek istiyoruz.

Dornbirn-GFC @ 2021, tekstil sektöründe sürdürülebilirlik için bilgi alışverişi ve tecrübeleri ve araştırma sonuçlarını paylaşmayı hedefliyor. Yeni bir V-nomics perspektifi ile başlayacak, geleceğimizi daha iyi bir şekilde şekillendirerek Asya ile AB Tekstil endüstrileri arasında bir hiper işbirliği olacak.

Açılış konuşması olarak Lenzing'in CEO'su Robert van de Kerkhof 23 Mart'ta "Sistematik değişim için stratejik ortaklıklar" sunulacak. EDANA'dan (Avrupa Non-Woven Birliği Genel Müdürü) Sayın Pierre Wiertz de "Non-Woven" hakkında bir sunum yapacak. Ayrıca Samsung, Hyundai Motors, Hyosung, Kolon ve Huvis gibi temsili Koreli firmalardan teknik dersler hazırlandı.

Dornbirn-GFC @ 2021, elyaf yenilikleri, teknik tekstiller dahil non-woven ve fonksiyonel tekstiller, sürdürülebilirlik ve döngüsel ekonominin geniş bir yelpazedeki dokuma ve non-woven uygulamalara yönelik yeni gelişmelerini kapsayacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.