Picanol Picconnect: Sezgisel Dokuma için Yeni Çevrimiçi Platformun Lansmanı

Picanol, "Veri tabanlı" platformu tamamen dijital PicConnect aracılığıyla Picanol'un bütün dijital hizmetlerine geçişte fonksiyoneldir.

  14 Ekim 2021 17:24 Perşembe
Picanol Picconnect: Sezgisel Dokuma için Yeni Çevrimiçi Platformun Lansmanı

Picanol, "Veri tabanlı" platformuna güvenmektedir ve buna ilişkin gerçekleştirilecek olan PicConnect’in piyasaya sürülmesiyle müşterileriler için bir sonraki endüstriyel devrime öncülük etmiştir. Picanol, tamamen dijital bir platform olan PicConnect aracılığıyla endüstriyel IoT'den servis uygulamalarına kadar çok çeşitli özellikler sunuyor. PicConnect, herhangi bir cihazdaki bir web tarayıcısı aracılığıyla erişilebilen web tabanlı bir uygulamadır ve Picanol'un bütün dijital hizmetlerine geçişte fonksiyoneldir. Platform bulut tabanlıdır ve ürün/hizmet yetkinliklerini servis edebilmek için Picanol dokuma makinelerinin platforma bağlanmasına olanak tanır.

“PicConnect, dokumacıların dokuma laboratuvarındaki değişikliklere anlık tepki vermesini sağlarken dokuma makinelerinin performansı üzerinde de anlık bir etki yaratacak. Bu hizmet, sadece dokumacı ve makineler arasındaki etkileşimi değil aynı zamanda Picanol etkileşim biçimlerini de belirleyecek. Bu nedenle Picanol, PicConnect'in dokumacıları sezgisel dokuma çağına nasıl taşıdığını özgüvenle ifade edebilir’’ dedi, Dokuma Makineleri Başkan Yardımcısı Johan Verstraete.

PicConnect'in bir parçası olarak piyasaya sürülecek olan ilk dört uygulama şunlardır: üretim izleme, enerji izleme, stil yönetimi ve Picanol'un yeni çevrimiçi web mağazası PartsLine.

-Üretim izleme uygulamasında dokuma makinelerinin üretim takibi yapılabilmektedir. Makine konum/performansına ait gerçek zamanlı veriler dokumacıların operasyonel işlemlere ilişkin anlık tepkiler vermesini ve genel olarak verimliliği artırmasını sağlar. Veri geçmişi ,grafik ve tablolar, eylemin yeri ve zamanı konusunda saptama yaparak somut bilgilerle gelir.

-Enerji izleme uygulaması, makinelerin güç tüketimini anlık olarak izler. Hava jetli makinelerde hava tüketimi de izlenir. Bu aynı zamanda dokuma odasındaki toplam enerji akışına yönelik daha yetkin bakış açıları sağlarken genel enerji maliyetlerinin azaltılmasına ve Picanol'ün “İçeride Sürdürülebilirlik” ilkesine bağlı kalınmasına yardımcı olur.

-Stil yönetimi uygulaması, kullanıcının Picanol makine ayarlarını merkezi bir veri yükleme alanında hızlı bir şekilde açmasına, düzenlemesine ve idaresine olanak tanır. PicConnect'in benzersiz bir özelliği, bir dokumacının artık farklı makine ayarlarını kolayca karşılaştırması ve kopyalamasına imkân verirken makinelerin en uygun ayar ile çalışmasını destekler.

-Orijinal Picanol yedek parçalarının yeni web mağazası PartsLine, PicConnect'in temel taşıdır. PartsLine, ürün sipariş teklifinden siparişlerin takibi ve faturalandırılmasına kadar olan süreçleri eksiksiz bir şeklide izleyerek kusursuz bir çevrimiçi alışveriş deneyimi sunar.

Bu Picanol platformu, yakın zamanda erişilebilir olacak bir dizi yeni uygulamayla birlikte yeni bir serüvenin yalnızca başlangıcıdır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster