Itema Group Panter’i Satın Aldığını Duyurdu

Itema Group, Teknik tekstiller departmanı Itematech'in 2019'un ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi, tüm dünyadaki dokumacıların ilgisini artırdı.

  13 Ekim 2020 14:27 Salı
Itema Group Panter’i Satın Aldığını Duyurdu

Sınıfının en iyisi dokuma makineleri, yedek parçalar ve entegre hizmetler dahil olmak üzere gelişmiş dokuma çözümlerinin önde gelen sağlayıcısı Itema, Nisan 2019'dan bu yana kiralık iştirakinde eski adı Panter olan PTMT'nin satın alınmasına yönelik anlaşmanın sonuçlandırıldığını duyurdu.

Itema Yönetim Kurulu Yatırımları Sürdürmeyi Seçti

Covid-19 virüsünün yarattığı salgının sonuçları nedeniyle dünya ekonomisinin içinden geçtiği zor koşullara ve sürece rağmen, Itema Yönetim Kurulu yatırımları sürdürmeyi seçti ve bu kritik dönemi atlatmanın tek yolunun buna inanmak olduğuna ikna oldu. uzun vadeli stratejik seçimlerle müreffeh bir gelecek sağlayarak.Yan kuruluşu Itema Tech s.r.l. tarafından satın alma Itema'nın teknik kumaşlar alanında yeni bir liderlik kurmak ve güçlendirmek amacıyla PTMT teknolojisini bünyesine ekleyerek ürün portföyünü genişletmesini sağladı.

Teknik Tekstil Departmanı Itematech

Teknik tekstillere adanmış yeni departmanı Itematech'in 2019'un ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi, tüm dünyadaki dokumacıların ilgisini artırdı. Gerçekten de Itematech, bugün bu özel kumaşları dokumak için piyasadaki en eksiksiz teknolojik portföyü sunmaktadır.Bu operasyon, Itema Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Gianfranco Ceruti'nin sözleriyle ortaya konulduğu gibi, Itema Yönetim Kurulu Direktörlerinin tekstil makineleri sektörüne yatırım yapma niyetini teyit ediyor: "PTMT'nin satın alınması, Itema'nın dokuma makineleri için teknolojik teklifini zenginleştiriyor. Şirketimizin pazara sunduğu teklif için daha fazla değer ".

Bay Angelo Radici - Itema hisselerinin% 60'ına sahip olan Gianni Radici'nin aile mirasçıları adına ve kalan hissenin ait olduğu Arizzi ve Torri aileleriyle mutabık kalarak - şu yorumda bulundu: "Bu stratejik seçim gruba daha fazla ivme kazandırıyor. Küresel büyümeye olan sürekli bağlılığımız, yerel gerçeklere olan yaklaşımla el ele ilerlemekte: bölge şirketlerimizin mükemmelliğine, prestijli tarihsel geleneğine ve sürekli büyüme potansiyellerine şiddetle inanıyoruz. Bu nedenle, PTMT'nin derin teknolojik bilgi birikimi ile grubumuzun yapısal ve organizasyonel sağlamlığının birleşmesinin uluslararası pazarlarda gelişme ve kabul için yeni fırsatlar doğuracağından eminiz. "

‘’Teknik Tekstil Pazarının İhtiyaçlarına Hızlı Cevap Vereceğiz’’

Itema Group CEO'su Bay Ugo Ghilardi şu yorumu yaptı: “Teknik kumaşlar, küresel tekstil senaryosunda son derece değerli ve karmaşık bir pazarı temsil ediyor, sürekli gelişiyor ve büyüyor. Itematech ile bu özel sektörün ihtiyaçlarına, tek bir ortak tarafından sunulan en geniş teknolojik çözüm yelpazesiyle yanıt vermeye hazırız. Itematech, Panter markasının amiral gemisi gibi piyasada benzersiz bir sinerjiye sahip olan karbon elyafı dokumaya adanmış dokuma tezgahı örneğindeki gibi teknolojik çözümlerle birlikte Itema Group'un üretim kapasitesine ve aynı zamanda ticari ve hizmet ağına sektörde güvenebilecek ".

Yalın üretim alanında ön sıralarda yer alan Colzate'deki Itema fabrikası, Itema mühendislik ekibi tarafından ex-Panter modellerinin üretimi için hızlı bir şekilde donatıldı ve böylece Itema dokuma makinelerinin yüksek kalite standartlarını garanti altına aldı. İki teknolojik gerçekliğin birliği sayesinde, Itematech, karbon elyaftan en kaba ve en ince filtre kumaşlarına kadar, en az teknik kumaşın dokumasını ve sektördeki en geniş know-how'ı garanti eder.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster