Hindistan'daki İlk Dokuma Showroom’unun Lansmanı

Groz-Beckert, Hindistan'daki ilk showroom'unu – dokuma pazarının yükselen lokasyonlarından olan Ichalkaranji'de açtı.

  15 Nisan 2022 08:56 Cuma
Hindistan'daki İlk Dokuma Showroom’unun Lansmanı

Resmi açılışın bir bölümü, müşterilerle bir akşam etkinliği olarak gerçekleşti. Dokuma showroomunun ana vurgusu, yeni tam otomatik WarpMasterPlus tahar makinesidir. Dokuma hazırlık portföyünden KnotMaster serisi düğüm makineleri ve aksesuarları da eğitim, test ve gösterimler için ulaşılabilirdir.

WarpMasterPlus, tam otomatik tahar makinelerinin en yeni neslidir. WarpMasterPlus'ın sistemi sıfırdan tamamen yeniden geliştirildi. En son teknolojiler, Endüstri 4.0'a göre artan otomasyona endeksli geleceğe dönük gereksinimlere uyum için en güncel ekipmanlandırılmış bir makinenin pazar sunumu için sürekli kullanıldı. Bu makine nesli ile Groz-Beckert, taharın tek bir bobin üzerinden gerçekleştiği, dünya çapında kanıtlanmış tahar konseptine güvenmeye devam ediyor. WarpMasterPlus'ın diğer avantajları arasında, maksimum performans ve minimum kurulum gereksinimleriyle birlikte optimum esnekliğin yanı sıra kritik çözgü ipliklerinin sorunsuz şekilde çekilmesi işlemi yer alır. Ek olarak, döngü sayısı artırıldı ve gücü teli uzunluğunu ayarlamak için ön-ayar lamel magazinleri ve CNC aksları gibi karmaşık işlevler eklendi.

WarpMasterPlus, yerleşik WarpMaster konseptinin bugüne kadar sunduğu tüm özellikleri bir araya getiriyor: Buna, işletim ve bakım personeli için minimum eğitim gereksinimleri ve sensörler ve video desteği sayesinde son derece kolay kurulum dahildir. Özellikle video desteği, müşteriler tarafından yıllardır takdir edilen bir özelliktir. Önceden tahar bilgisi olmayan kişilerin makineyi hızlı ve güvenilir bir şekilde çalıştırmasını sağlar. Groz-Beckert böylece endüstride artan kalifiye işçi sıkıntısına karşı koyuyor.

Şirket, WarpMasterPlus'ı ilk kez İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen ITMA 2019'da sundu.

Groz-Beckert Hakkında

Groz-Beckert, dünyanın önde gelen endüstriyel makine iğneleri, hassas parçalar ve ince aletlerin yanı sıra tekstil kumaşlarının üretimi ve birleştirilmesi için sistemler ve hizmetler sağlayıcısıdır. Ürünler ve hizmetler, örme, dokuma, keçeleme, tafting, taraklama ve dikiş alanlarını desteklemektedir. 1852'de kurulan aile şirketi, yaklaşık 8.700 kişiyi istihdam etti ve 742 Milyon Euro'luk bir ciro elde etti. Groz-Beckert, dünya çapında 150'den fazla ülkede acenteler, üretim ve dağıtım iştirakleri ile faaliyet göstermektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster