Balkan Tekstil Barselona’da

Balkan Tekstil 5. Salon A123 numaralı standında birçok inovasyonunu ziyaretçilerle paylaşacak.

  14 Haziran 2019 00:00 Cuma
Balkan Tekstil Barselona’da

1960 yılından bu yana tekstil ve çırçır makinaları alanında faaliyet gösteren Balkan Makina, ilk yıllarda dokuma makinaları, bu makinalara ait yedek parça imalatı üzerine çalışmış, özellikle son 20 yılda ise, tekstil ve çırçır fabrikalarına pamuk temizleme makinaları imalatı üzerine çalışıyor.

Artan iş hacmine bağlı olarak, 2002 yılında daha önce tekstil makinaları ile beraber görülen çırçır makinaları üretimi ayrı bir işletmeye taşınmış ve Balkan Çırçır Makinaları ismini aldı.

Köklü bir geçmişe ve müşteri memnuniyetine sahip olan Balkan Tekstil, Barselona'da düzenlenen ITMA 2019 fuarına adeta çıkarma yapıyor. Birçok yeniliğini 5. Salon A123 numaralı standında görücüye çıkaracak olan Balkan Tekstil, 2015’de Milano’da gerçekleşen ITMA’dan memnun ayrılmış ve verimli bir fuar geçirmişti. Firma, aynı beklentilerle 2019 fuarına da hazırlanarak özellikle dünya pazarı için önemli çalışmalar yaptı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster