Zorlu, yenilikçi yüzünü Heimtextile’de gösterdi

İplik, perde ve ev tekstili ürünleri üreticisi Zorlu Tekstil, 7-10 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen Heimtextile’de inovatif ürünlerini sergiledi.

  03 Mart 2020 10:28 Salı
Zorlu, yenilikçi yüzünü Heimtextile’de gösterdi

Polyester iplik üretimi ve ev tekstilinde Avrupa’nın en büyük entegre üreticisi olan Zorlu Tekstil Grubu, sürdürülebilir ürün ve çözümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Almanya Frankfurt’ta düzenlenen dünyanın en önemli uluslararası ev tekstili fuarı Heimtextil’e katılan Zorlu Tekstil yenilikçi ürünlerini sergiledi.

Çok Fonksiyonel Tuşeli İplikler de Sergilendi

Grubun özellikle teknik tekstil alanında fark yaratan Avrupa’nın en büyük polyester iplik üreticisi Korteks ise TAÇ UV Resistant, Otomotiv İplikleri, DRY TOUCH®, Recycle, PLA ve pek çok fonksiyonel özellikli farklı tuşeli ipliklerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Fuarda Zorlu Tekstil, TAÇ’ın geç tutuşur özellikli flame retardant perdesi, kokuyu absorbe eden air cleaning perdesi ve pet şişeden üretilen reborn perdelerini sergiledi. Ayrıca yine TAÇ standı içerisinde 2020 sezonunun en yeni koleksiyonları da ziyaretçilerle buluştu. Ayrıca Ar-Ge ve tasarıma büyük yatırımlar yapan Zorlu Tekstil Grubu, Valeron Lab ile Valeron’un yenilikçi yüzünü de Heimtextile Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşturdu.

Zorlu Grubu, yaklaşık 7000 çalışanı ve 800,000 m2’lik kapalı alana sahip üretim tesisleri ile Zorlu Tekstil Grubu dünyanın önde gelen ev tekstili üreticilerindendir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.