UCMTF Yeni Logosunu Tanıtacak

Fransız Tekstil Makine ve Ekipmanları Üreticileri Birliği (UCMTF) yeni logosunu tüm dünyaya tanıtacak.

  24 Şubat 2020 09:42 Pazartesi
UCMTF Yeni Logosunu Tanıtacak

Yaklaşık 35 şirketi bünyesinde barındıran ve dünya çapında bilinirliğe sahip Fransız Tekstil Makine ve Ekipmanları Üreticileri Birliği (UCMTF) aldığı bir kararla logo değişikliğine gitti. Birlik siyah, beyaz ve kırmızı renklerinin hâkim olduğu eski logosunu mavi, beyaz, kırmızı olmak üzere Fransız bayrağı renkleriyle, geleneksel plan alanını tekstil şeritlerinden yapılmış gibi görünen yeni bir temayla değiştirildi. Fransa’nın tekstil sektöründe önemli bir yer teşkil etmesi nedeniyle yeni logo tüm dünyaya tanıtılacak.

Geçtiğimiz Eylül ayından bu yana Genel Sekreterlik görevini yürüten Christian Guinet logo değişikliğine ilişkin “Üyelerimize geleneklerinden ödün vermeden, en yeni teknolojileri tanıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni logomuz her ikisini de anlatabilecek şekilde tasarlandı” dedi.

Tekstil Teknolojisi Üreticisi Fransa

Fransa, uzun elyaf eğirme, iplik bükme ve kontrol, çevre boyama, halı iplikleri için ısı ayarlamaları, halı sistemleri, boyama ve apreleme, terbiye işlemleri için keçeler ve kayışlar, dokunmamış yüzey kumaşlar, tekstil materyallerinin iklimlendirilmesi ve geri dönüşüm süreçlerini de kapsayan sektörlerde dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.