Temsan Makine Yeni Teknolojileri İle TME İstanbul’da

Temsan Makine, TME İstanbul Uluslararası Tekstil Makina Fuar standında son teknolojilerini sergileyecek.

  29 Nisan 2021 09:12 Perşembe
Temsan Makine Yeni Teknolojileri İle TME İstanbul’da

1960'dan beri nemlendirme sistemleri sağlamak için en son teknolojileri takip etmek için Know-How konseptini ve özveriyi bir araya getiren Temsan Makine, tüm dünyadaki acenteleri aracılığı ile etkili ve hızlı servis çözümleriyle hizmet veriyor.

Proje departmanları ve Ar-Ge merkezi ile müşterilerinin özel isteklerine cevap veren Temsan, tekstil nemlendirme sisteminde eksiksiz proses çözümü, verimli performans, enerji tasarrufu ve tesis kalitesi için en yüksek güvenilirliği sunuyor.

İstanbul’da düzenlenecek olan tekstil makine fuarı TME2021’in gerçekleşecek olmasından çok memnun olduğunu belirten Temsan Makine Yönetim kurulu üyesi Cem Kesim, “Bu sayede yeni teknolojileri tanıtma fırsatı bulacağız. Bu fuarın üretim, teknoloji, enerji ve çevre konularındaki çalışmaların geldiği son noktayı görmek, yeni fikirler ve anlaşmalar için bulunmaz bir ortam olacağına inanıyorum.”

Uluslararası katılımla gerçekleşecek fuar dolayısıyla Türkiye’den ve dünyadan çok sayıda katılımcı ile bir araya gelerek, yapılan çalışmaların sektördeki yansımalarını görme fırsatını elde edeceklerini ifade eden Kesim, yapılacak fuarın için hayırlı olmasını diledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.