ShanghaiTex 2021 Kasım’da Yapılacak

20. Uluslararası Tekstil Endüstrisi Fuarı (ShanghaiTex 2021), 23-25 Kasım 2021 tarihlerinde Şanghay (Pudong) Yeni Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

  21 Ekim 2021 08:55 Perşembe
ShanghaiTex 2021 Kasım’da Yapılacak

Tekstil ve moda endüstrisi için geleceğe ilham veren bir dizi akıllı tekstil teknolojisi, yenilikçi sağlık ve yeşil teknolojilerin sergilendiği fuarda bir dizi küresel lider tekstil ve moda tedarikçisinin bir araya gelmesi bekleniyor.

Üç Ana Panele Odaklanarak Sürdürülebilir Gelecekler İçin Tekstil Zekasını Öngörmek

Küresel salgın, tekstil ve moda endüstrisine yoğun zorluklar getirdi. ShanghaiTex 2021 ve stratejik ortağı Textech Galaxy, covid sonrası yeni dönemde yeni iş fırsatlarını kavramak için bir araya geldi. Sağlık, Yeşil & Geri Kazanım, Yapay Zeka  3 ana endüstri vurgusuna odaklanarak, yüksek büyüme gösteren sektörleri teşvik etmek ve endüstri için dinamik bir platform oluşturmak için bir dizi sergi ve eş zamanlı etkinlik düzenlenecek.

Sağlık Hizmeti

Tekstil, sağlık sektörünün vazgeçilmez bir parçasıdır. Sağlık tekstilleri alanında mükemmel işlevler ve yenilik gereklidir. Bu alanda sağlıklı ve istikrarlı bir büyüme görülür.

Yeşil & Geri Dönüşüm

Sürdürülebilirlik, tekstil ve moda endüstrisinde bir moda ve mega trend haline geldi. Tüketiciler, giydikleri giysiler aracılığıyla daha temiz bir çevre yaratmak için satın alma kararlarını değiştiriyor.

Yapay Zeka

Son yirmi yılda, bilgisayar teknolojisindeki büyük ilerlemeyle birlikte, yapay zeka (AI) alanındaki akademik araştırmalar ve moda ve tekstil tedarik zincirindeki uygulamaları çok sıcak bir konu haline geldi ve hem akademisyenler hem de sanayiciler tarafından daha fazla ilgi gördü.

Yeni İnovasyonları ve Yeni Modu Entegre Ederek Covid Sonrası Yeni Çağa Uyum Sağlamak

Covid sonrası yeni dönemde başarıya ulaşmak için yeni mod ile yeni ortama uyum sağlarken yeni dönemi ve yeni yönü fark etmek önemlidir. Sektördeki yeni inovasyonları teşvik etmeyi amaçlayan ShanghaiTex 2021, dünyanın dört bir yanındaki tasarımcılar, markalar ve üreticiler için tasarım konusunda fikir alışverişinde bulunmak ve küresel tekstil endüstrisinin yenilikçi değerlerini yükseltmek için Textech Designer Match ve (Giyilebilir Teknoloji ve Tekstil Tasarım Yarışması) WTTDC 2021'i düzenlemeyi planlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.