Pakistan’a İtalyan Teknoloji Eğitim Merkezi

Kasım ayında açılan İtalyan Tekstil Teknolojisi Merkezi için Pakistan Faisalabad'da Ulusal Tekstil Üniversitesi'nde tören düzenlendi.

  18 Ocak 2021 09:27 Pazartesi
Pakistan’a İtalyan Teknoloji Eğitim Merkezi

Pakistan'da İtalyan tekstil makineleri teknolojisi için türünün ilk örneği olan eğitim merkezi, İtalya'nın Pakistan Büyükelçisi Andreas Ferrarese ve Crescent Bahuman Limited CEO'su Rizwan Shafi tarafından açıldı.

Ticaretimizi Güçlendirmek İstiyoruz

Video konferans görüşmesinde törene müdahil olan, ACIMIT Başkanı Alessandro Zucchi, "İtalya-Pakistan Tekstil Teknoloji Merkezi'nin kurulmasıyla ACIMIT, Pakistan tekstil endüstrisi ile daha önce var olan verimli ilişkileri güçlendirmek istiyor" dedi.

İtalyan Hükümeti tarafından finanse edilen proje, teknoloji merkezini, devam eden araştırma ve inovasyon yoluyla yerel denim endüstrisinin ürünlerinin kalitesini artırmasına olanak sağlayacak İtalyan makinelerle donatarak yerel tekstil endüstrisinin gelişimini desteklemeyi amaçlıyor. Kurulan makineler şu şirketler tarafından sağlandı: Brongo, Tonello ve Triveneta Grandi Impianti.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.