İTHİB The London Textile Fair’de İlgi Odağı Oldu

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçı Birlikleri 15-16 Ocak tarihlerinde The Business Design Centre'da gerçekleşen The London Textile Fair’de ilgi odağı oldu.

  11 Şubat 2020 09:22 Salı
İTHİB The London Textile Fair’de İlgi Odağı Oldu

Avrupalı tekstil üreticilerini, tasarımcılarını ve distribütörlerini tek çatı altında toplayan The London Textile Fair 15-16 Ocak tarihlerinde The Business Design Centre'da gerçekleştirildi. Fuarda İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulunu, Yönetim Kurulu Üyeleri Natan Yakuppur ve Muammer Akçay temsil etti.

Fuara Kumaş, pamuk, aksesuar ürün grupları ağırlıklı olan fuarda Türkiye’de ve dünyada markalaşmış ve Avrupa pazarına açılmak isteyen 70 İTHİB üyesi firma katılım sağladı.

İTHİB Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye standına gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını; İTHİB olarak Türk tekstilini dünyanın her yerinde tanıtmaya devam edeceklerini, Türkiye’nin marka algısına değer katmaya devam edeceklerini belirtti.

Fuara başta Türkiye olmak üzere İngiltere, İtalya, Portekiz ve İspanya olmak üzere çok sayıda ülkeden katılım sağlandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.