İtalyan Tekstil Makineleri Üreticileri Asya Pazarında

İtalyan tekstil makineleri şirketlerinden oluşan bir heyet, 17-19 Ekim 2023 tarihleri arasında Tayvan'ın Taipei kentinde düzenlenecek olan TITAS TAIPEI'nin 2023 edisyonuna katılıyor. Giorgio Calculli Acimit’e Yeni Genel Müdür Olarak Atandı.

  26 Ekim 2023 08:30 Perşembe
İtalyan Tekstil Makineleri Üreticileri Asya Pazarında

Tayvan, İtalyan tekstil makineleri endüstrisi için, özellikle de teknik tekstiller ve nonwoven kumaşlarının yenilikçi sektörlerinde oldukça umut verici bir pazar.

2022 yılında Asya ülkesine İtalyan ihracatı 17 milyon avro değerini aştı ve Ocak-Haziran 2023 döneminde değer şimdiden 7 milyon avroya ulaştı. Tayvan pazarına gösterilen ilgi, ACIMIT, İtalyan Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği ve İtalyan Ticaret Ajansı'nın TITAS TAIPEI'nin gelecek edisyonunda bir pavilyon kurmasına yol açtı.

Tümü ACIMIT üyesi şirketlerden oluşan altı İtalyan tekstil makinesi üreticisi pavilyonda sergilendi: Ferraro, Danitech, Lgl, Ms Italy, Reggiani, Unitech TITAS TAIPEI'de ziyaretçiler bir kez daha tekstil üretim sürecinde temel bir etmen olan İtalyan teknolojisiyle tanışacak.

Giorgio Calculli Acimit’e Yeni Genel Müdür Olarak Atandı

Eğitim ve istihdam politikaları alanında yüksek lisans derecesine sahip bir hukuk mezunu, 2006 yılından bu yana ACIMIT'in bünyesinde, Birliğin eğitim, iç ilişkiler ve teknik departmanının başkanı olarak hizmet vermektedir. Calculli, ACIMIT Genel Müdürü olarak Federico Pellegata'dan görevi devraldı; 25 yıl boyunca Birliği yönettikten sonra ACIMIT Servizi srl'nin CEO'su olarak, İtalyan tekstil makineleri endüstrisinin İtalya'da ve yurtdışında tanıtımı için ilgili üye şirketlere destek hizmetleri sağlamak üzere ACIMIT tarafından kurulan şirket, atandı.

Federico Pellegata, "Gerçekten zenginleştirici bir deneyim oldu" diye not düştü, "bunun için ACIMIT'te geçirdiğim yıllar boyunca hizmet veren ilgili üyelerimize, ACIMIT Yönetim Kurulu'na ve Dernek başkanlarına minnettarım. Ancak İtalyan tekstil makineleri sektörünü tanıtmaya devam etme konusundaki kararlılığım hiçbir şekilde burada bitmiyor. ACIMIT Servizi CEO'su olarak, dünyanın başlıca tekstil makineleri ticaret fuarı olan ITMA'nın, fuarın 2015 ve 2023'te İtalya'da düzenlenen edisyonlarında olduğu gibi, İtalyan üreticilerin sektördeki başarısının temsili bir vitrini olarak kalmasını sağlamak için aralıksız çalışmaya devam edeceğim."

ACIMIT Genel Müdürü Giorgio Calculli şunları ekledi; “ITMA'nın son edisyonunda elde edilen başarının kendisi için yalın en geçerli ifade olduğu Federico Pellegata'nın gerçekleştirdiği çalışmaya süreklilik kazandırma fırsatı ve bu atama için ACIMIT Yönetim Kurulu'na teşekkür etmek istiyorum. Üyelik tabanının daha da geliştirilmesi ve üye firmaların ticari faaliyetlerinde Dernekten maksimum destek almalarını sağlamak için çalışacağım.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.