İtalyan Makineciler Bu Yıl Satamadı

Tekstil makine üreticileri birliği Acimit 2020 yılı 3. Çeyreğinde üyelerinin ihracatlarında bir önceki yıla göre %31 gerileme yaşandığını açıkladı.

  16 Aralık 2020 16:05 Çarşamba
İtalyan Makineciler Bu Yıl Satamadı

İtalyan Tekstil Makineleri İmalatçıları Derneği Acimit tarafından hazırlanan, Temmuz-Eylül 2020 dönemine ait tekstil makineleri ihracat rakamları, 2019 yılının aynı dönemine göre % 31 azaldı.

Acimit başkanı Alessandro Zucchi: "Devam eden salgın, sektörümüzü ciddi şekilde etkiledi, çünkü yaşanan düşüş geleneksel olarak ihracat kaynaklı, üretimimizin % 80'den fazlası ihracat yapılıyor. Özellikle yurtdışında seyahatlere getirilen ciddi kısıtlamalar , Covid-19'u kontrol altına almadaki mevcut zorluklar nedeniyle normal iş yaşamına dönüş zamanlaması konusundaki belirsizlikten bahsetmiyorum bile, tüm endüstri için üretim aktivitesini güçlü bir şekilde etkiliyor. "dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.