Fransız Tekstil Ekipmanları Techtextil Fuarında

Frankfurt Techtextil'de, Fransız Tekstil Ekipmanları Üreticileri, ortak paylaşımlı standları SALON 12 E 94’de, ekipman ve hizmetlerinin sanal ve artırılmış gerçekliğe geçişinin ilk gösterimini sundular.

  27 Temmuz 2022 08:41 Çarşamba
Fransız Tekstil Ekipmanları Techtextil Fuarında

Dernek Tanıtım Komitesi Başkanı Bay Jean-Paul Benekian, “Yeni teknolojiler bize yeni bir bakış açısı sağlarken sanal ve artırılmış gerçekliği deneyimleme ayrıcalığı tanıyor” dedi. Kendisi ve Genel Sekreter Bay Christian Guinet, nasıl çalıştığını göstermek için Techtextil'de kürsüde yer aldı.

Demo sadece akıllı telefonlarda, tabletlerde ve bilgisayar ekranlarında mevcut olmadı, aynı zamanda sanal gerçeklik kulaklıkları sayesinde sürükleyici bir 3D deneyimi sunuldu. Jean-Paul Benekian'ın referans aldığı yeni teknolojiler, avatarlar ve yeni daha küçük, daha hafif ve daha ucuz kulaklıklar aracılığıyla tedarikçi ile etkileşim kurma olasılığını kapsayan Cameleon uygulaması da dahil olmak üzere daha iyi çözünürlüklü yazılımlara sahip yeni 3D'dir.

Doğru Zaman, Doğru Ürün

Christian Guinet, “Müşterilerimizin ihtiyacı olan doğru ürünü, doğru zamanda, doğru süreç ve ekipmanlarla üretmektir” dedi ve ekledi, “Doğru yatırım kararı vermek, bu tekstil sanayicilerinin geleceğini şekillendirdiği için onlar açısından büyük bir zorluk. O zaman bize düşen onlara yardım etmektir, uzun vadede kendi çıkarımızdır” dedi.

Bir kararı kesinleştirmek için demo odalarında denemeler gerekli olabilir, ancak bunlar çok fazla olamaz ve piyasada sunulan ekipman hakkında kesin bir bilgi birikimi gereklidir. Sanal ziyaretler çok zaman ve seyahat masraflarından tasarruf sağlayacak ve çok daha fazla teknik bilgiye ulaşım imkanı sağlayacaktır.

Fransa, dünya çapında altıncı tekstil ekipmanı ihracatçısıdır. Fransız Tekstil Ekipman Üreticileri, katalogları ve özel yapım ekipmanları ile küresel çapta tanınırlığa sahiptir.. Ayrıca tek bir mağaza modelinde bir veya birkaç şirketi içeren anahtar teslimi çözümler sunarlar. Özellikle uzun elyaf eğirme (yün, akrilik…), iplik büküm ve kontrolü (teknik iplikler dahil), alan boyama, halı iplikleri için ısıl fiksaj, halı sistemleri, ağartma ve hidro-ekstraksiyon ekipmanları, boyama ve terbiye, keçeler ve terbiye işlemleri, hassas işleme ve tekstil ERP için kayışlar konusunda özellikle güçlüdürler. Techtextil'de sanal ziyaret ileriye dönük yeni bir adım olacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.