Acimit Üyeleri Kuzey Amerika’da

Techtextil North America fuarında Acimit’e üye 17 İtalyan makine üreticisi için yenilikçi çözümlerini sergileyecekleri bir İtalyan Pavilyonu düzenleniyor.

  27 Nisan 2022 12:35 Çarşamba
Acimit Üyeleri Kuzey Amerika’da

Techtextil North America, 17-19 Mayıs tarihleri ​​arasında Atlanta'da gerçekleştirilecek. ACIMIT'de, İtalyan Tekstil Makineleri Üreticileri Derneği ve İtalyan Ticaret Ajansı, teknik tekstiller için makine üretiminde yer alan ACIMIT üyeleri şunlardır: 4M Plants, Aeris, Arioli, Computer House, Fadis, Flainox, Guarneri Technology, Ima, Kairos Engineering, Mcs, Ramina, Siltex, Stalam, Testa, Willy.

Çin ve Türkiye'nin Ardından Üçüncü Pazar

ABD tekstil endüstrisi, 2020 yılında 64 milyar ABD Dolarını aşan satış hacmi, yaklaşık 300.000 çalışanı ve yine yaklaşık 15.000 şirket ile ABD imalat sektörünün en üst sıralarında yer alır. Endüstrinin gücü pamukta, suni elyaflarda ve giyim ve endüstriyel kullanımlar da dahil olmak üzere çok çeşitli iplik ve kumaşlarda yatmaktadır.

2021'de ABD, İtalyan tekstil makineleri ihracatında Çin ve Türkiye'nin ardından üçüncü pazarı temsil etti. 2021 Ocak-Eylül döneminde İtalya’nın ABD pazarına yönelik satış hacmi geçen yılın aynı dönemine göre %74 artarak 93 milyon Euro oldu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.