ZTM Uluslararası Pazar Çalışmalarını Hızlandırıyor

Tekstil sektöründe önemli yeri olan kumaş boyama makinelerinin imalatını gerçekleştiren Zümrüt Makina katıldığı uluslararası fuarlarda adını dünyaya duyurmaya devam ediyor.

  16 Kasım 2017 01:00 Perşembe
ZTM Uluslararası Pazar Çalışmalarını Hızlandırıyor

Tüp ve açık en şeklindeki; pamuk, sentetik ve karışık elyaftan yapılmış kumaşların, kasar ve boyama işlemleri için tasarlanan HT Kumaş Boyama Makineleri imalatı, yedek parça, tamir ve servis hizmetleriyle tekstil üreticilerine önemli avantajlar sunan İzmir merkezli Zümrüt Makina ve Tekstil San. Tic. Ltd. Şti, son olarak üretimini gerçekleştirdiği ZTM Dyeing Monster Machine Classic ve ZTM Dyeing Monster Machine Mix serileri ile dikkat çekiyor. Makinelerin sağladığı enerji ve su tasarrufu ile uluslararası pazarlarda ilgi ile karşılandığını belirten, Zümrüt Makina ve Tekstil San. Tic. Ltd. Şti Satış & Pazarlama Yöneticisi İsmail Alparslan Ece; müşterilere sunulan avantajlar ve son olarak yer aldıkları fuarlar hakkında bilgi verdi: Ece,“ZTM Dyeing Monster Machine Classic ve ZTM Dyeing Monster Machine Mix serileri, kaliteden ödün vermeden minimum proses maliyetleri göz önünde bulundurularak dizayn edildi. Bu makinelerimiz, üstün performansının yanı sıra çevreye duyarlı oluşuyla da ilgi görüyor.” dedi.

Kumaş Boyamada Ekstra Su Tasarrufu

Makinelerin çevreye duyarlı oluşu ve özellikle su tüketiminde sağladığı avantajlarla büyük beğeni topladığını sözlerine ekleyen Ece, “Yüksek kalitede standart boyama garantisi ile konvansiyonel makinelere göre boyama sürecini büyük ölçüde kısaltarak zaman tasarrufu sağlayan bu makineler, aynı zamanda enerji, su, buhar vb. harcamalarda da önemli oranda tasarruf sağlıyor. 1 kilo kumaşı 22 litre su ile boyayan ZTM Dyeing Monster Machine Classic ve ZTM Dyeing Monster Machine Mix serileri, tekstil üretiminde uluslararası standartlarda üretim imkanı sunuyor.” sözlerine yer verdi.

ZTM Dyeing Monster, Yurtdışı Fuarlarda İlgi Görüyor

ZTM Dyeing Monster Machine Classic ve ZTM Dyeing Monster Machine Mix serileri ile dünya çapındaki tanıtım faaliyetlerine ağırlık veren firma, 4-7 Eylül 2017 tarihlerinde İran’ın Tahran kentinde düzenlenen Irantex 2017 Fuarı ve 13-15 Eylül’de ise Özbekistan’ın Taşkent kentinde düzenlenen Caitme Fuarı’nda yer aldı. Bu fuarlarda uluslararası tekstil firmalarından büyük ilgi gördüklerini sözlerine ekleyen İsmail Alparslan Ece, “Önümüzdeki dönemlerde yurtdışı pazarlara yönelik çalışmalarımız daha da hızlanacak.” dedi.

Türkiye’deki tanıtım çalışmalarına da yine fuarlar ile devam edeceklerini belirten Ece, ZTM Dyeing Monster Machine Classic ve ZTM Dyeing Monster Machine Mix yeniliklerini 2018 yılında İstanbul fuarında sergileyeceklerini söyledi.

Makinelerde sunduğu yeniliklerle üretim sürecinde önemli oranda tasarruf sağlayan Zümrüt Makina, hizmet kalitesi ile de kısa sürede Türk tekstil üreticilerinin beğenisini kazandı. Son dönemde Kahramanmaraş ve Çorlu bölgelerinden ilgi gördüklerini kaydeden İsmail Alparslan Ece, bu bölgelerdeki taleplerin giderek arttığını belirtti.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.