Yeni Qualitex 800 Görselleştirme Beğeni Topluyor

Yeni Qualitex 800 görselleştirme, şimdi de Monforts tekstil terbiye makinelerinin tüm portföyü için piyasaya sunuldu.

  12 Aralık 2017 01:00 Salı
Yeni Qualitex 800 Görselleştirme Beğeni Topluyor

Gelişmiş Montex 8500 Ramöz makinası için tasarlanan yeni Qualitex 800 görselleştirme sistemi; piyasaya sürülmesinden bu yana dünya çapındaki tekstil makine kullanıcıları ve fabrika yöneticileri tarafından kolay anlaşılması ve kolay kullanımı nedeniyle büyük ölçüde kabul gördü ve takdir edildi.

Büyük başarısı ve uyuma giden başka bir adım olması nedeniyle Monforts şimdi de tüm kontinü boyama yelpazesi (Thermex) ve Sanfor kompresif çekmezlik üniteleri yelpazesi (Monfortex)’nin yanı sıra tüm kaplama üniteleri (texCoat) için çocuk oyuncağı niteliğindeki bu makine kullanım aracını geliştirdi.

Fabrika yöneticileri de opsiyonel veri bankası bağlantısını ve kurulum ön-programlamasını oldukça beğeniyorlar. Qualitex 800, 23 inçlik ekranındaki “Kaydırma” özelliği ile ilgili makina parametrelerine hızlı erişimi ve serbest programlanabilir gösterge paneli sayesinde tek bakışta tüm makinanın gözden geçirilmesini sağlar.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.