Thies ITMA Asia + CITME 2014’te

Alman tekstil terbiye ve boya makineleri üreticilerinden Thies, tekstil sektörü için sunduğu çözümleri ITMA Asia + CITME 2014’te tanıtacak

  20 Mayıs 2014 09:00 Salı
Thies ITMA Asia + CITME 2014’te

Alman tekstil terbiye ve boya makineleri üreticilerinden Thies GmbH & Co. KG, ‘Go green with Thies’ temasıyla 16 – 20 Haziran’da yapılacak ITMA Asia CITME 2014’te su tüketimi, kimyasal, boyar madde ve enerjide önemli tasarruflar sağlayan, halat boyama makinesi iMaster H2O ve iCone’yi sunacak. Çevre ve ekonomi alanındaki en son çalışmaları ve kaynakların korunmasına büyük önem veren Thies, ziyaretçilerin ilgisine sunacağı iMaster H2O, örme ve dokuma kumaşların işlenmesinde, halat boyama için geliştirilen yeni tasarımı ile dikkat çekiyor.

iMaster H2O

Buhar, elektrik, kimyasal, boyar madde gibi, tüketimi önemli parametrelerde, iMaster H2O boyama makinası özellikle otomotiv kumaş üreticileri için başarılı bir seçenek olarak öne çıkıyor. 1.35 ve daha düşük olacak şekilde azaltılmış flotte oranları ile su tüketiminde önemli bir tasarruf sağlayan iMaster H2O, sahip olduğu sistem sayesinde kazan içindeki transport sayesinde pamuk, sentetik lif ve karışımları, yüksek elastan içeriğe sahip parçaların azaltılan uzama ile işlenebiliyor. Bu sayede iMaster H2O, çok sayıda ürünün işlenmesinde esneklik sunarken kumaş stabilitesini arttırıyor.

iCon

Thies tarafından geliştirilip, üretilen iplik boyama makinesi iCon, uluslararası bir etkinlikte ilk kez ziyaretçilerin ilgisine sunulacak. Eco-blok teknolojisi kullanılarak geliştirilen iCon, eşit boya dağılımını garanti ederek, renk haslığının yanı sıra, işlem maliyetlerini de azaltıyor. Aynı zamanda çevreye karşı duyarlı olan iCon, kırışıklığa yatkın, geçirgen ve geçirgen olmayan kumaşların prosesinde kullanılırken, tüm modern liflerin bitim işlemlerinde optimum esneklik sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.