Tekstil İnovasyon Günü İlgi Gördü

X Rite Pantone ve Odak Kimya tarafından düzenlenen ‘Tekstil İnovasyon Günü’nde sektördeki en yeni renk trendlerini daha seri ve pratik hale getiren ürünler tanıtıldı.

  26 Nisan 2016 09:00 Salı
Tekstil İnovasyon Günü İlgi Gördü

Renk yönetimi, ölçüm ve iletişim teknolojilerinin öncü firmalarından X Rite Pantone ve Türkiye’deki çözüm ortağı Odak Kimya tarafından Yeşilköy Wow Hotel’de tekstil sektörüne yönelik inovasyon günü etkinliği düzenledi.

Tekstil sektöründe tasarımdan, boyama ve baskıya kadar, üretimin her aşamasında renk çözümlerinin ele alındığı Tekstil İnovasyon Günü etkinliğinde konuşmacı olarak yer alan X-Rite Aplikasyon Uzmanı Jochen Mohr, X-Rite EMEA Bölgesi Satış Direktörü Simone Viscomi, Pantone  Pazarlama Danışmanı Ahu Barut ile Odak Kimya Genel Müdürü Ayla Çuhadaroğlu, son teknoloji ürünleri ve kullanımlarının yanı sıra temel sorunlar ile çözümleri hakkında önemli bilgiler verdi.

100’e yakın sektör profesyonelinin yer aldığı “Tekstil İnovasyon Günü”nde tekstil tedarik zincirinde doğru renklerin nasıl elde edileceğinden, renk trendleri ve yılın rengine; pantone dijital renk yönetimi’nden tekstil iş akışı çözümlerine kadar birçok konu gündeme geldi. Katılımcılar, renk uzmanlarının yaptığı sunumlarla X-Rite Çözümlerini yakından izleme fırsatı da yakaladı.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.