Santex Rimar ve Has Group’tan Önemli İşbirliği

Tekstil terbiye makinelerinin uzman üreticisi Has Group ürünlerini İtalyan Santex Rimar Group ile küresel pazarlara sunacak.

  24 Ocak 2017 10:00 Salı
Santex Rimar ve Has Group’tan Önemli İşbirliği

Santex Rimar Group ile tedarik konusunda bir anlaşma imzalayan Has Group, sağlam teknik uzmanlığı ve uzun yıllara dayanan deneyimi ile Santex Rimar Group’un portföyü için son derece önemli ve katma değeri yüksek çözümler sunacak.

Ürün portföyü içerisinde Santex, Sperotto Rimar, Cavitec, Isotex, Solwa ve SMIT markaları ile müşterilerine tüm üretim sürecinde ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunan Santex Rimar Group, yeni markalarla müşterilerine verdiği hizmetin kapsamını da genişletiyor.

Santex Rimar Group CEO'su Stefano Gallucci, konuyla ilgili olarak, “Has Group, tekstil terbiye işlemleri yanı sıra ram makineleri üretiminde, ilgili teknik uzmanlığı ile üstün bir üretim anlayışına sahiptir. Bugün itibarıyla, Santex Rimar Group'un dağıtım ağı, satış ve pazarlama uzmanlığı ile küresel olarak avantaj elde edecektir.” sözlerine yer verdi. Gallucci, son olarak şunları ekledi; “Tedarik üzerine varmış olduğumuz bu anlaşma ile teknik bilgilerimizi ve uzmanlığımızı daha ileri bir seviyeye taşıyıp, dünyanın her yerindeki müşterilerimiz için katma değeri yüksek çözümler yaratacağız.”

“Has Group'un globalleşmesini, Santex Rimar Grubu ile birlikte duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz” diyen Has Group Genel Başkanı Tamer Hasbay bu işbirliğinin yaratacağı yeni imkanlara dikkat çekerek, “Has Group, Türkiye'nin yanı sıra komşu ülkelerle de ilgilenmeye devam edecektir,  ancak bu yeni küresel yapı, bize kazançlı pazarları izlemek, güçlü yönlerimizi geliştirmek, Ar-Ge faaliyetlerimizi hızlandırmak ve tüm ürün gamı için ortak bir kalite platformu yaratmak adına yeni imkanlar sağlayacaktır.” sözlerine yer verdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.