Rotasyon Baskı İçin Güçlü İşbirliği: Stork-Tongda

Küresel baskı sektörünün güçlü temsilcilerinden Stork ve Çinli tekstil makine üreticisi Shandong Tongda rotasyon film baskısı üretimi ve pazarlaması için ortaklık kararı aldı

  19 Mart 2013 23:46 Salı
Rotasyon Baskı İçin Güçlü İşbirliği: Stork-Tongda

Hollanda merkezli Stork grubu ile Çinli Shandong Tongda rotasyon film baskısı üretimi ve pazarlaması için ortak bir girişim ağı kurdular. Tongda organizasyonun belkemiğini oluştururken firmaların güç birliği yapması sektörde geniş yankı buldu. Nikel rotasyon filmler için kurulan bu ortaklığın adı ise, Shandong Tongda Baskı Sistemleri olarak duyuruldu. Çin’den gelen yoğun talep üzerine böyle bir yol izleyen firmaların, kaliteli üretim ve yüksek verimlilik elde etmek adına yaptığı bu ortaklık, üreticiler tarafından da olumlu karşılandı.

Çinli üreticilerin, yüksek elek telli nikel ekranlar konusunda yaşadığı sıkıntıların çözülmesine yönelik yapılan uygulama, ilerleyen dönemlerde tüm küresel pazarın sıkıntılarına çözüm olmak istiyor. Firmalar Çin Wuxi’de kurulacak merkez ile hem satış hem de servis merkezi olarak hizmet sağlayacak. Stork Prints Ceo’su Dick Joustra tarafından yapılan açıklamaya göre, tekstil endüstrisine yönelik rotasyon baskı kalitesini arttırmaya yönelik bir çalışma yapıldığı kaydedildi. Tongda ile işbirliği yaparak Asya üzerindeki planlarını gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Joustra; “Çin’de ve gelişmekte olan tüm pazarlarda etkin bir konumda olmak istiyoruz” dedi.

Yıllık 20.000 Makine Kapasitesi

Tongda Grup, tekstil makinelerinin üretim, tasarım ve pazarlama konusunda uzmanlaşmış bir firma olarak tanınıyor. Firmanın ürün segmentinde rotör iplik makinesi, ring iplik makinesi, su jetli dokuma tezgahları pamuk tarak makinesi, cer makinesi gibi makineler bulunuyor. Komple üretim ağını güçlendirmek için altyapı düzenlemesine giden firma radikal kararlar almaya devam ediyor. İplik makinesi, pamuk işleme makinesi gibi alanlarda yıllık 20.000 adet üretim kapasitesi buluna firma, eğirme makinesi ile de 1952 yılından bu yana istikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdürüyor. Firma modern ergonomik tasarımları, güvenilir hizmet ağı ile etkin bir tekstil makinesi tedarikçisi olduğunu kanıtlıyor. Günümüzde de Tongda pamuk işleme ve iplik üretim makineleri alanında yaygın olarak kullanılıyor. Tasarım ve imalat alanında özel teknikler kullanan firma, aynı zamanda ISO9001, ISO14001 ve ISO13485 belgelerine de sahip bulunuyor. Pamuk işleme alanında önemli makineler üreten firma, iplik üretiminde ise büyümeye devam ediyor.

Yakın Plan Stork

Küresel pazarın en önemli oyuncularından birisi olan Stork, Hollanda'da 10.000 olmak üzere toplamda 12,700 çalışanı ile hizmet veriyor. Firma 4 farklı grup ile havacılık ve uzay, gıda sistemleri, teknik hizmetler ve baskı alanlarında büyük bir oyuncu olarak biliniyor. Firma 50 şirkette operasyonel yetkiye sahip bulunuyor. Stork özellikle 2007 yılından bu yana özel olarak uluslararası pazarlara odaklanıp, satış ağını da genişletme yoluna gidiyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.