Pro-SMH, Slasher ve Haşıl Makineleri ile TME 2021’de

İşman ‘’Fuar sırasında yeni geliştirdiğimiz denim teknolojilerinin yanı sıra dokuma ön prosesle ilgili yeni makine çeşitlerine yer vereceğiz.’’

  27 Nisan 2021 09:23 Salı
Pro-SMH, Slasher ve Haşıl Makineleri ile TME 2021’de

Denim kumaşlara yönelik indigo boyalı çözgü ipliklerinin boyanmasında yaygın olarak kullanılan, slasher, haşıl ve seri çözgü makinelerinin üretimi ile dikkat çeken Pro-SMH; son olarak piyasa sürdüğü 2 metre çalışma eninde tasarlanan slasher indigo makinesi ile denim sektöründen büyük ilgi görmüştü. İzmit ve İstanbul’da bulunan, toplam 20 bin metrekarelik üretim tesisleriyle, dünya standartlarında üretim gerçekleştiren Pro-SMH Uzun yıllara dayanan Ar-Ge çalışmalarının sonucunda dokuma hazırlık süreçlerine yönelik; kalite, verimlilik ve hızı bir arada sunan makineleri sektöre sundu. Pro-SMH Kurucu Ortaklarından Cüneyt İşman, Uluslararası İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı TME2021’ de sergileyecekleri slasher ve halat boyama yenilikleri hakkında bilgi verdi.

Cüneyt İşman yaptığı açıklamada, ‘’ İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı TME2021’i sektörümüz için önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Fuara güçlü bir katılım sergiliyoruz. Fuar sırasında yeni geliştirdiğimiz denim teknolojilerinin yanı sıra dokuma ön prosesle ilgili yeni makine çeşitlerine yer vereceğiz.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.