Pimms Grup Baskı Teknolojilerini Sergiledi

Pimms Grup, yeni teknolojileri ile öne çıkıyor. Firmanın ITM’de sergilediği teknolojik makineler büyük ilgi gördü.

  19 Mart 2013 19:41 Salı
Pimms Grup Baskı Teknolojilerini Sergiledi

Mimaki firmasının Türkiye distribütörü Pimms Group tekstil sektörüne yönelik ürettiği son teknolojilerini ITM fuarında tanıttı. Fuarda transfer ve direkt baskı alanında yeni teknolojiler kullanılarak üretilen TS34-1800, TS500-1800, TX400-1800D JV5 320DS, JV33 gibi Mimaki yazıcılar ile Miura kesim makinesi ile NONNOTRANS transfer makinesi büyük ilgi gördü.

Standta sergilenen TS34-1800A model yeni transfer baskı makinesinin 1 pass 94 metrekare/saat hızı ile segmentindeki rakiplerinden daha hızlı olduğu belirtiliyor. 2 adet baskı kafası ve 190 cm genişliğinde baskı imkanı veren makinenin, kısa zamanda Türkiye pazarında etkili olması bekleniyor.

Firmanın ürettiği diğer bir ürün olan TS500-1800 modeli ise ‘Sınıfında Dünyanın En Hızlı Transfer Baskı Makinesi’ sloganı ile ilk Fespa Barcelona fuarında Mimaki standında ziyaretçilerin beğenisine sunulmuştu. Fespa Barcelona’nın ardından ITM organizasyonunda 2. kez lansmanı yapılan TS500-1800 makinesinin ilgi görmesi firma yetkililerini mutlu etti.  Firma yetkilisi Ümit Çetin dergimize yaptığı özel değerlendirmede ITM’den verimli sonuçlar elde edildiğini belirtti.

Fuarda Büyük İlgi Gördük

Fuarda 8 tane makine tanıtımı yaptıklarını anlatan Çetin, müşterilerin hız ve kaliteyi arzulayan taleplerine karşılık verdiklerini söyledi. Çetin şöyle devam etti; “Fuarda yaptığımız baskılar farkımız ortaya koydu. Yeni geliştirilen Ricoh baskı kafaları, hızlı kuruyan SB300 boyaları ve boya gaz alma ünitesi ile farklı teknolojileri sektöre sunarak, kaliteyi en üst seviyede tutacağız. Fuarda bütün makinelerinin büyük ilgi ile takip edildiğini vurgulayan Çetin; “TX400-1800D modeli, her türlü kumaşa pigment baskı yapabilme özelliği ile tekstil sektöründe yaşanan birçok sıkıntıyı ortadan kaldıracak teknolojiye sahip bulunuyor.  Özellikle boyahaneler ile işletmeler arasında yaşanan yoğun trafiği önlemek için geliştirilen bu makine, kumaşa direk baskı imkanı ve baskı sonrası 175o-180o arasında fikseleme ile konfeksiyon üretimine hazır olan kumaş tasarım imkanı sağlıyor.”

Fuarda Mimaki ürünlerinin dışında üreticilerin baskı sonrası hizmetlerde işini kolaylaştıracak iki ürün daha tanıttıklarını söyleyen Çetin, bu ürünlerle pazar alanlarını genişletmek istediklerini dile getirdi. Çetin şöyle devam etti; “Tanıtılan ürünlerden birisi olan Nonnotrans ile parça ve metraj kumaşa transfer yapması ve kolay kullanımının olmasının yanında, çabuk ısınan, enerji sarfiyatı dengeli, az yer kaplayan kompakt yapısı ile ziyaretçilerimizin beğenisini kazandı. Mıura II modelimiz ise, 2011 Sign fuarında da tanıttığımız otomatik kesim makinesi olarak biliniyor. Parça baskıda kağıtların kesilmesini gerektiren süreci kaldıran otomatik kesim ve parçalama fonksiyonu ile öne çıkan makine tekstil üreticilerine hem zamandan hem de maliyetten kazandırıyor.”

Yakın Plan Pimms Grup

Türkiye’nin önde gelen yazıcı üreticilerinden birisi olan Pimms Grup 1999 yılında kuruldu. Firma birçok alan da kullanılan büyük ve süper boy, UV düz yatak yazıcılar üretiyor. Firmanın ürün yelpazesinde kaynak makinesi, inkjet ve solvent yazıcılar, kaplama için sıvı laminar yer alıyor. Firmanın üretim markası olan Digirex'in ürünlerini dağıtmak için İtalya, Fransa, Yunanistan, Romanya, İsrail, İran, Bulgaristan'da distribütörü bulunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.