Monforts, ‘texCOAT’ ile Techtextil 2017’de

A.Monforts Textilmaschinen, Techtextil 2017’de ‘texCOAT’ kaplama serisini görücüye çıkarıyor.

  05 Mayıs 2017 01:02 Cuma
Monforts, ‘texCOAT’ ile Techtextil 2017’de

Tekstil terbiye teknolojilerinin önde gelen üreticilerinden Monforts, Techtextil 2017’de Fong’s Europe ile birlikte yer alacak. Monforts, Techtextil 2017’de yeni kaplama birimlerini içeren tam seriyi ilk kez gösterecek. Seride silindir/hava üstü bıçak sistemi, manyetik silindir sistemi ve baskı başlığı sistemleri yer alıyor.

Özellikle Orta Avrupa’da etkin bir üretici konumunda bulunan Timatec’in satın alınmasının ardından  portföye eklenen Monforts’un kaplama serisi ‘texCOAT’ ise şu anda tüm dünyaya satılmaya hazır. Zar ve Filtre uygulamaları dâhil olmak üzere kaplama birimlerine ilişkin yeni uygulamalar ve ilgi çekici referanslarla birlikte fuarda sunulacak.

Monforts Kaplama Modüllerini Tanıtacak

Açık hava giysileri ve ev tekstillerinin işlevsellik kazanması gibi apreleme maddelerinin tek yanlı uygulanmasından, otomotiv ve havacılık endüstrilerinde yenilikçi tekstil kaplama malzemelerinin kullanılması yoluyla sofistike hafif konstrüksiyon sağlanmasına kadar tek kaynaktan çözümler Monforts tarafından sunuluyor. Çeşitli kaplama modülleri magnet sistemi ile veya sistem olmaksızın kullanılabiliyor. Kaplama sistemlerinin basit, çok fonksiyonlu, evrensel ve çok fonksiyonlu versiyonları mevcuttur. Basit versiyon örneğin silindir üstü ve havada bıçak kaplama için iki pozisyonda manuel ayarlama ve 240 cm’ye kadar genişliklerle çalışmak için magnetsiz baskı olanağı sunmaktadır. İki pozisyonda manuel ayarlama imkanına sahip çok fonksiyonlu versiyon ise 240 cm’ye kadar çalışma genişliğinde manyetik bıçak kaplama ve ekran baskısı için tasarlanmıştır. Evrensel versiyonda ise 240 cm üzeri çalışma genişlikleri için köpük kaplama, silindir bıçak kaplama ve manyetik bıçak kaplamaya yönelik üç pozisyonlu motorize ayarlama özelliği bulunur. Dördüncü çok fonksiyonlu versiyon üç pozisyonda motorize ayarlama özelliğine sahiptir ve silindir bıçak ve manyetik bıçak ile baskı şablonları ve çalışma modlarını kullanarak doğrudan kumaş besleme kaplama uygulamaları için tasarlanmıştır.

Monforts, çözelti bazlı kaplamalar ve PTFE sinterleme gibi 320°C’ye kadar çıkan yüksek sıcaklık işlemleri için patlamaya dayanıklı serileri de sunabilir. Monforts’un kaplama çözümleri serisi, son dönemde piyasaya sunulan Montex Allround’u da içermektedir. Sürekli değişen teknik tekstil kaplama uygulamaları için tasarlanan sistem kaplama modülleri, birimin yanından özel tasarlanmış alt takım sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde değiştirilebilir ve bu ürünün farklı uygulamalara uyarlanabilmesini sağlar. Tüm Monforts kaplama sistemlerinde tüm çalışma modları için ekran üzeri görselleştirmeye sahip basit ve kullanımı kolay PLC teknikleri bulunur. Farklı kaplama süreçleri için formül yönetimi, Montex germe-kurutma makinesinin kanıtlanmış Qualitex kontrol sistemine entegre edilir. Monforts teknoloji uzmanları, stand ziyaretçilerine kaplamaya ilişkin kapsamlı bilgileri aktaramaya fuar boyunca devam edecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.