Monforts 'Satış Devam'

Monforts başarılı satış stratejisi ile, küresel pazara hakim olmaya devam ediyor. Firma son olarak baskı ve boyama alanında üretim yapan İngiliz, Pincroft firmasına Monforts Toptex hattını sattı.

  21 Mart 2013 23:36 Perşembe
Monforts 'Satış Devam'

Baskı, boyama ve terbiye alanında faaliyet gösteren Pincroft, özellikle askeri kamuflaj ve endüstriyel iş elbiseleri üretiminde, hassas kontrolleri sağlamak için Monforts’u tercih etti.  Firmanın aldığı Monforts Toptex (shrinkage) çekme makineleri üretime başladı. Özellikle kauçuk ve battaniye de daha uzun kullanım ömrü sunan çektirme sistemi, büyük silindirleri ile yüzde 20 daha fazla üretim hızı sağlıyor. Yüksek verimlilik ve tasarruf imkanı ile firmaların tercihi olan shrinkage hattı, yüzde 40’a kadar daha az su tüketilmesini sağlıyor. Küresel gücü ile dünyanın birçok bölgesinde iş elbiseleri, fonksiyonel elbiseler ve askeri elbiselerin yanında döşemelik kumaş ve kanvas branda boyaması yapan Pincroft, yeni yatırımı ile üretim gücünü de artırmayı amaçlıyor. Özellikle yanmayı geciktiren özellikte kumaş üretimiyle öne çıkan firmanın, her türlü zorlu koşula uyum sağlayan fonksiyonel üretimleri dikkat çekiyor. Haftalık 600.000 metre terbiyeli kumaş üretim gücüne sahip olan Pincroft’un, uzun araştırmalar sonucunda hassas kontrolü sağlamak adına Monforts Toptex Sanforize makinesini satın aldığı ifade ediliyor.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Pincroft Genel Müdürü Neil Dowds, Monforts’la uzun süredir bir ticari çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti. Bu nedenle daha önce kalitesini bildikleri bir makineyi tercih ettiklerini kaydeden Dowds, 6 aylık bir hazırlık sürecinin ardından, makineyi çalıştırmaya başladıklarını vurguladı. Dowds son olarak, müşterilerin talepleri doğrultusunda üretimlerine devam edeceklerinin altını çizdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.