Monforts, ITMA Asia’da Sürdürülebilir Çözümleri Sergileyecek

Tekstil terbiye alanında yaptığı yeniliklerle öne çıkan Monforts, enerji tasarrufu ve sürdürülebilirliğe yönelik çözümlerini ITMA Asia’da sergileyecek.

  28 Eylül 2016 09:00 Çarşamba
Monforts, ITMA Asia’da Sürdürülebilir Çözümleri Sergileyecek

Enerji tasarrufu ve sürdürülebilir çözümler sağlama hedefine odaklanan Monforts, yeni çözümlerini 21- 25 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan ITMA Asia’da tanıtacak.

Enerji tasarrufu ve atık azaltımına yönelik artan talep doğrultusunda, ısı kazanımı ve atık hava temizleme konusunda geliştirdiği son teknolojileri sunacak olan Monforts, bu kapsamda standında yeni Eco Booster’ı da sergileyecek. Yeni Eco Booster’ın mevcut germe-kurutma makineleri üzerine kurulum için geliştirilmiş versiyonu ve yeni Montex 8500 ram makinesine entegre edilebilen bir versiyonu bulunuyor. Eco Booster, mevcut atık hava sistemine ısı dönüştürücü performansının bilgisayar kontrollü adaptasyonunu sağlıyor. Otomatik temizleme özelliği, üretim anlarında makinenin durdurulmasına gerek bırakmıyor. Atık hava temizleme birimi Eco Booster ısı kazanımı birimine doğrudan bağlanabiliyor. Koku ve havadaki gözle görülür partiküller bu sistem tarafından çıkarılırken, uçucu oksijen bileşenleri, ilave UV-C sistemiyle filtrelenebiliyor.

Satın alınan Timatec şirketi ile kaplama sektöründe de önemli bir ivme yakalayan Monforts, fuarda kaplamaya yönelik son modüllerini de sunacak. Monforts fuarda yeni ‘Eco Denim’ serisi ve yüksek hızlı denim apreleme versiyonuna sahip denim apreleme serilerine de vurgu yapacak. Ayrıca boyama ve teknik tekstil alanındaki Monforts teknolojileri de detaylı olarak tanıtılmak üzere ITMA Asia’da sergilenecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.