Mimaki Tekstil Baskı Makineleri Ailesine Yeni Üye

Tekstil sektörü için dijital baskı makineleri üreten Mimaki, baskı makinesi ailesine TX500-1800D modelini dahil etti.

  08 Kasım 2013 19:56 Cuma
Mimaki Tekstil Baskı Makineleri Ailesine Yeni Üye

Tekstil başta olmak üzere birçok sektör için geniş formatlı inkjet yazıcılar ve kesme makineleri üreticisi Mimaki, tekstil dijital baskı makinesi ailesine, son ürünü TX500-1800D’yi ekledi. Mimaki’nin Yeni Modeli TX500-1800B, elastik(likralı) kumaşlar da dahil farklı nitelikteki kumaşların düşük metrajlı baskı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. Mimaki, bu yeni makine ile geniş tekstil baskı makinesi portföyündeki TS500-1800 ve TX500-1800DS serisini tamamladığını duyurdu.

Mimaki TX500-1800B’nin, 600x450 dpi çözünürlük ve 8 renge kadar baskı imkanı ile saniyede 60 metrekare baskı yapabilmesi, düşük metrajlı üretimlere hızlı çözüm arayan işletmelere zamandan tasarruf sağlıyor. Yeni model, pamuk, ipek ve suni ipekli kumaşlar dahil geniş bir yelpazedeki çeşitliliğe, reaktif boya(Rc300), süblime boya (Sb300), asit boya ve pigment boya seçenekleri ile baskı yapabiliyor. TX500-1800B sahip olduğu otomatik bir fonksiyon sayesinde, kumaşın lekelenmesini ve ıslanmasını engellemek için taşıyıcı bandın, baskı esnasında temizlenmesine ve kurumasına imkan sağlıyor.

Mimaki Europe Pazarlama Genel Müdürü Mike Horsten baskı makinelerini üretirken müşterilerden gelen, maliyet ve kalite taleplerini ön planda tuttuklarını belirtti. Horsten sözlerine: “Tekstil ve giyim dünyasında TX500-1800B’nin dijital baskıya geçişi hızlandıracağına inanıyoruz. Moda tasarımcıları ve sektördeki diğer üreticiler bu model sayesinde, daha önceki dijital baskı makineleri ile mümkün olmayan, farklı nitelikteki kumaşlara düşük metrajlarda parlak ve canlı renkler ile baskı imkanına sahip olacaklar. Bu imkan, pamuk, ipek, suni ipekli kumaş ve moda dünyasında kullanılan tüm popüler kumaşlar için geçerli olacak. Çevreye duyduğumuz duyarlılık ve bağlılığı, daha az boya ve su tüketip daha az atık üreten bu yeni makinemiz ile de bir kez daha gösterdik” diye ekledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.