Mahlo Son Yenilikleri ile Sektörün Hizmetinde

Tekstil, terbiye, film kaplama ve kağıt sektörleri için yüksek teknoloji ölçüm ve kontrol sistemleri geliştiren Mahlo, yeniliklerini tanıttı.

  21 Eylül 2015 09:28 Pazartesi
Mahlo Son Yenilikleri ile Sektörün Hizmetinde

Tekstil, terbiye endüstrilerinin yanı sıra kaplama, film ve kağıt sektörleri ile ölçüm, kontrol ve otomasyon sistemleri geliştiren Mahlo GmbH + Co. KG, teknik tekstiler ve bağlantılı endüstriyel alanlar için proses kontrol ve otomatik düzeltici sistemlerindeki yeniliklerini sektöre tanıttı.

Gravimat FMX-T

Almanya’daki merkezinde gerçekleşen tanıtımda travers kalite kontrol sistemi Qualiscan QMS-12 yoğun ilgi gördü. Kalınlık, ağırlık, kaplama kalındığı veya nem gibi önemli proses parametrelerini hatasız olarak ölçen Qualiscan QMS-12, ölçtüğü verileri tüm ürün genişliği boyunca kontrol edilebilme özelliğine sahip.

Gravimat FMX-T

Mahlo’nun tanıttığı diğer bir makinesi de, nükleer olmayan temel ağırlık ve kalınlık ölçümleri için geliştirilen bir X-ray sensör olan Gravimat FMX-T. Bu sensör sayesinde, ince katmanlar, kaplamalar, filmler, nonwoven ve diğer ağ yapılar hassas ve radyasyon düzenlemelerinden muaf olarak ölçülebiliyor.

Tanıtımın sırasında konuşan Mahlo CEO’su Rainer Mestermann; “Teknik tekstiller pazarı, hızlı değişimler ve sürekli inovasyon ve geliştirmelerle çok heyecan verici. Geride kalmamak için her zaman işinizi devam etmelisiniz. Bizde Mahlo olarak bu alandaki çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.