Mahlo Son Yenilikleri ile KTM 2017’de

Tekstil, terbiye, film kaplama ve kağıt sektörleri için yüksek teknoloji ölçüm ve kontrol sistemleri geliştiren Mahlo, yeniliklerini KTM 2017‘de tanıtacak.

  16 Şubat 2017 10:06 Perşembe
Mahlo Son Yenilikleri ile KTM 2017’de

Tekstil terbiyesinde online otomasyon ve kontrol sistemleri konusunda lider üreticilerden biri olan Mahlo GmbH + Co. KG, 6-8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı, KTM 2017’de son teknolojilerini tanıtacak.

Türkiye’de üretilen ipliğin yüzde 30’unu, dokuma ve örgü kumaşın yüzde 13’ünün üretildiği Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda mümessili Masters Ltd. Şti. ile birlikte yer alacak olan Mahlo, denim sektörüne yönelik ağır atkı düzelticiyi ve atkı düzeltici ile beraber çalışan çeşitli modülleri sergileyecek.

Nonwoven Hatlarında Mahlo Sistemlerine Büyük İlgi

Mahlo’nun 1945’ten bu yana süregelen tecrübesi ve birikimi ile geliştirdiği tüm sistemlerde müşterilerinin istekleri doğrultusunda revizyonlar yapabildiğini belirten Mahlo Türkiye Temsilcisi, Masters Ltd. Şti. Ortağı ve Genel Müdürü Mustafa Remzi Yılmaz,  bunların yanı sıra nonwoven sektörüne yönelik geliştirilen yeni sistemlerin de büyük ilgi gördüğünü belirtti. Mustafa Remzi Yılmaz,  Mahlo’nun özellikle nonwoven sektöründe ilgi gören yenilikleri ile ilgili şu bilgileri paylaştı; “2015 ITMA Fuarı’ndan sonra atkı düzelticilerde software’de yapılan yeniliklerle yüksek performanslı serimiz RVMC-15 i piyasaya tanıttık. 2016 yılında özellikle blackout kumaşlarda optik göz + kameralı sistem çalışmalarımız bulunmakta, bu konudaki gelişmeler hakkında müşterilerimizi en yakın zamanda bilgilendireceğiz. Bunun yanında gelişmekte olan nonwoven sektöründe gramaj ve nem ölçme sistemlerimiz ile büyük ilgi görmekteyiz. Türkiye’de son dönemde kurulan nonwoven hatlarının büyük kısmı Mahlo sistemleri ile gerçekleşmiştir.”

Mahlo’nun ITMA 2015 Fuarı’nda tanıttığı yeniliklerin büyük ilgi gördüğünü kaydeden Yılmaz, Türkiye’deki satışların da 2016 yılının ilk 6 ayında beklenenin üzerinde ilerlediğini söyledi.

Denim’e Yönelik Yenilikler KTM 2017’de Tanıtılacak

Mahlo’nun ITMA Fuarı’nda sergilediği ve büyük ilgi gören yeniliklerini bir kez de KTM 2017 Fuarı’nda bölge tekstilcisinin beğenisine sunacaklarını kaydeden Mustafa Remzi Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü;  “Şu an denim sektöründe büyük bir gelişim içinde bulunan Kahramanmaraş tekstil sektörüne, KTM 2017 Fuarı’nda denim için öngördüğümüz ağır atkı düzelticimizi ve atkı düzelticimiz ile beraber çalışan çeşitli modüllerimizi sunacağız.”

Kahramanmaraş’ın Türkiye’deki yatırım bölgeleri sıralamasında en ön sıralarda yer aldığını sözlerine ekleyen Yılmaz, özellikle denim sektöründeki gelişmeler yönünden de kentin özel bir konumda olduğunu belirtti. Yılmaz, “Denim sektöründeki hızlı gelişme, Kahramanmaraş’ı bu alandaki büyük üreticileri ile de çok büyük bir ilgi odağı haline getirmiştir. Kahramanmaraş’ın yanı sıra durağan Güneydoğu’yu yeniden canlandırmak amacı ile çalışmalarımızı komşu illerde de hızlandıracağız.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.