Jakob Müller AG’den Önemli Satın Alma

Tekstil makineleri ve teknolojilerinin önemli üreticilerinden Jakob Müller AG, iştiraki olan JMBT AG ile tekstil terbiye makinelerinin profesyonel üreticisi Benninger AG’yi satın aldı.

  18 Ağustos 2016 09:00 Perşembe
Jakob Müller AG’den Önemli Satın Alma

Jakob Müller AG’nin iştiraki olan JMBT Beteiligungen AG, Benninger Holding AG’nin tekstil alanındaki önemli yatırımı Benninger AG’nin yüzde 100'ünü satın aldı. Benninger AG’nin devralınmasıyla, Jakob Müller AG tekstil terbiye sektöründeki konumunu genişletmiş oldu.

Jakob Müller Grubu tarafından gerçekleştirilen bu satın alma sonucunda Benninger; teknoloji, üretim ve satış olanakları açısından Jakob Müller’in portföyünden yararlanarak faaliyet alanını genişletmiş olacak. Jakob Müller AG ise tekstil terbiye alanında Benninger'in teknik bilgi ile deneyiminden faydalanarak bu alandaki konumunu güçlendirecek.

İsviçreli Benninger, tekstil terbiye sistemlerinin yanı sıra, kord bezi üretimi için sistemlerin geliştirilmesi, üretim ve satışını dünya çapında gerçekleştirmekteydi. Müşterileri premium segmentte faaliyet gösteren Benninger, tüm tekstil terbiye işlemleri konusunda, müşterilerine bütünsel çözümler sunuyor.

Özellikle dar dokuma alanında makineler üreten Jakob Müller AG ise İsviçre, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Hindistan ve Çin'deki üretim tesislerinin yanı sıra önemli tekstil pazarlarında bulunan satış ofisleri ile sektörde önemli bir konuma sahip.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.