Hintli A.T.E ve Lacom Güçlerini Birleştirdi

Tekstil Teknolojisi ve baskı alanında faaliyet gösteren Hindistanlı girişim şirketi A.T.E, laminasyon ve apreleme çözümleri sunan Alman Lacom ile ortaklık anlaşması imzaladı

  21 Mart 2013 23:33 Perşembe
Hintli A.T.E ve Lacom Güçlerini Birleştirdi

Apreleme ve laminasyon makinesi üretiminde öncü firmalardan olan Lacom ve Hintli Özel Girişim Şirketi A.T.E ortak oldu. Küresel piyasaya, tekstil teknolojisi ve baskı alanları başta olmak üzere birçok alanda satış, distribütörlük ve servis hizmeti veren A.T.E, tekstil sektöründeki yeni uygulamaları bu ortaklık ile yürütmeyi planlıyor. Özellikle apreleme ve laminasyon uygulamalarında anlaşma sağlayan iki firmanın nonwoven ve teknik tekstiller gibi alanlara da hitap edeceği belirtiliyor. 30 yıldan fazla süredir apre ve laminasyon alanında teknolojik çözümler sunan Lacom firmasının geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Lacom kaplama ve apreleme makinelerinin yanında, bir geçişte 3 katman kaplama yapan birleşik gravür ve çoklu rulo makineleri gibi ürünleri bünyesinde barındırıyor. LACOM kaplama ve apreleme makinelerinin kullanım alanlarına bakıldığında ise, otomotiv, hazır giyim, membran filmli spor giyim, medikal, koruyucu giysiler, askeri giysiler, döşeme, filmle veya kumaşla kaplama yapılmış ve aprelenmiş nonwovenlar, her çeşit sünger ve diğer teknik tekstiller gibi birçok tekstil uygulamasında kullanıldığı görülüyor. Ayrıca Lacom’un üst sınıf ürünleri ürün ekspertiz ve servis hizmetiyle destekleniyor.

Yakın Plan A.T.E

1939 yılında Mumbai’de kurulan A.T.E. Özel Girişim Şirketi (Enterprises Private Limited - ATEEPL) tekstil mühendisliği, basım ve paketleme çözümleri gibi alanlarda faaliyet gösteriyor. ATEEPL, tekstil makineleri ve aksesuarları anlamında sektöre kapsamlı makine tedariği sağlıyor. ATEEPL iplik eğirme, dokuma, örme, ıslak ve kuru terbiye, baskı, hazır giyim, ev tekstilleri, sentetik elyaf ve filamentler, halılar, teknik tekstiller ve non-wovenlar alanlarında servis ve tedarik hizmeti sağlıyor. Firmanın son dönemde nonwoven ve teknik tekstiller alanında sergilediği yenilikler, küresel piyasada da yakından takip ediliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.