Has Group VDMA Konferansı’na Katıldı

VDMA tarafından Vietnam’da gerçekleştirilen “Alman Teknolojisi ile Vietnam Tekstili Buluşuyor” adlı konferansa Türkiye’den de Has Group konuşmacı olarak katıldı.

  26 Temmuz 2016 09:00 Salı
Has Group VDMA Konferansı’na Katıldı

Avrupa'nın en büyük sanayi birliklerinden biri olan Alman Tekstil Makinacıları Birliği VDMA, 5 Temmuz’da Hanoi’de ve 7 Temmuz’da ise Ho Chi Minh City’de “Alman Teknolojisi ile Vietnam Tekstili Buluşuyor” temalı iki Teknoloji Konferansı gerçekleştirdi. VDMA’ya üye ilk Türk şirket olan Has Group da Vietnam’da gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak davet edildi. VDMA’ya üye 22 şirketin temsilcilerinin de yer aldığı konferansa Has Group adına katılan Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bahadır Küpeli, “Çevre Koruma Teknolojileri ile Tasarruflar” hakkında son yeniliklerin anlatıldığı bir sunumu dinleyicilerle paylaştı.

Üretim çeşitliliği, Ar- Ge çalışmaları, teknolojisi, satış ağı ve yaygın temsilcilikleri ile VDMA’nın aradığı tüm şartlara haiz olan ve birliğe Avrupalı olarak girebilen ilk Türk Firma olma özelliğini taşıyan Has Group, yenilikçi teknolojilerini tüm dünyada duyurmaya devam edecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.