Has Group Ar-Ge Çalışmalarını Tüm Hızıyla Sürdürüyor

Has Group, tekstil terbiye proseslerine yönelik yeni teknolojileri müşterileriyle buluşturmak üzere Ar-Ge çalışmalarına devam ediyor.

  14 Haziran 2017 01:00 Çarşamba
Has Group Ar-Ge Çalışmalarını Tüm Hızıyla Sürdürüyor

Gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmaları ile tekstil terbiye proseslerine yönelik müşteri taleplerineson teknoloji çözümlerüreten Has Group,moda ile değişen kumaş efekt beklentilerini karşılamaya devam ediyor.

Ar-Ge merkezi ile çok önemli gelişmelere ev sahipliği yaptıklarını belirten Has Group Makina Endüstri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Hasbay şu bilgileri paylaştı; “Ar-Ge merkezi oluşumuz ve müşteri odaklı çalışmalarımız doğrultusunda son dönemde müşterilerimizden gelen talepleri karşılamak adına birçokAr-Ge çalışması yapmaktayız. Bu çalışmalar, çeşitli üniversitelerin tekstil bölümlerindeki değerli hocalarımızın katkısı ile iyi sonuçlar veriyor ve müşterilerimizin istedikleriproses makinelerini geliştirebiliyoruz.”

Has Group, Santex Rimar ile Daha Büyük Projelere İmza Atıyor
Son dönemde Santex  Rimar ile işbirliğine imza atan Has Group, bu işbirliği ile daha büyük ve önemli projeler gerçekleştirmeyi hedefliyor. SantexRimar’ın satış ağının Has Group’un faaliyet alanlarını daha da genişlettiğini kaydeden Hasbay, sözlerini şöyle sürdürdü; “SantexRimar grubun satış ağı ile daha çok pazara ve müşteriye ulaşma imkanı buluyoruz.Özellikle SantexRimar Grup’un gücü ve yaygınlığı ile daha büyük, daha önemli projelerde yer alma imkanı bulmaktayız. Bizlerin üretim ve proses bilgisi, onlarınsa dünyanın birçok yerinde yerleşik olmaları ve tanınmaları bizlere ciddi anlamda satış katkısı sağlıyor. Bu durum önümüzdeki dönemlerde daha çok pazarda, çok daha önemli, büyük ölçekli firmalarda makinelerimizin olmasını sağlayacaktır.”

Nisan ayında yer aldıkları, Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM2017’detekstil sektörüne yönelik yeni teknolojilerini bölge tekstilcisine tanıtma fırsatı bulduklarını söyleyen Hasbay, “Kahramanmaraş önem verdiğimiz bir bölge ve burada çok sayıda müşterimiz, makinemiz var. KTM 2017 Fuarına katılarak, hem müşterilerimizle görüşme ve hasret giderme imkanı bulduk, hem de onların taleplerini, beklentilerini ve sorunlarını dinlemiş olduk. Böylece piyasanın nabzını da ölçme imkânıelde ettik. Ayrıca yeniliklerimizi ve makinelerimizi anlatma fırsatı bulduk. Bizim için oldukça verimli geçen bir fuar oldu.”dedi.

Has Group’un Türkiye’deki satış faaliyetleri açısından 2017 yılına ilişkin beklentilerini de paylaşan Hasbay, “2017 ilk çeyrek öngördüğümüz ve bütçelediğimiz gibi geçti. Özellikle 2016 son çeyreğinde aldığımız siparişler, ilk çeyrekteki satışlarımızda etkili oldu. 2017 yılı genelinde yüzde 60 gibi bir yurtdışı satışı bekliyoruz. Yurtiçindeki hedefimiz ise yüzde 40. Öngörülerimize göre, 2017 yılında kapasitemizi tam kullanmış ve bütçelediğimiz satış adetlerine ulaşmış olacağız. Tahminen özellikle Eylül ayından sonra daha da talep artışı olacağı yönündebeklentilerimiz var. Budurum 2018 yılı için tahminlerimizi de belirleyecektir.”dedi.

Son olarak tüm dünyada daha kaliteli ürüne ve daha iyi hizmet veren firmalara yönelik talebin arttığını sözlerine ekleyen Hasbay, “Her geçen gün müşteriler daha kaliteli ürün yapan ve daha iyi hizmet veren firmaları tercih ediyor. Bizde bu yolda elimizden geldiği kadar daha iyi hizmet veren, daha teknolojik ve daha kaliteli makine yapmak için kendimizi zorluyoruz.”açıklamalarına yer verdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.