Gül Ahmed’in Tercihi Brückner Oldu

Brückner, her geçen gün arttırdığı müşteri yelpazesine dünyanın önde gelen tekstil üreticilerinden Gül Ahmed’i de ekledi.

  29 Mayıs 2014 10:00 Perşembe
Gül Ahmed’in Tercihi Brückner Oldu

Önde gelen Alman tekstil makine üreticileri arasında yer alan Brückner, terbiye süreçleri için, kurutma, fiksaj, sanfor, kontüni boyama, kaplama, kurutma, sıkıştırma hatları üretiyor. Özellikle teknik tekstiller için geliştirdiği terbiye çözümleriyle fark yaratıyor. Her geçen gün arttırdığı müşteri yelpazesine dünyanın önde gelen tekstil üreticilerinden Pakistanlı Gül Ahmed’i de ekledi.

Brückner’in ürettiği Pad-Dry Thermasol serisi ürünlerle üretim gücüne güç katan Gül Ahmed, İKEA’nın tedarikçileri arasında yer alıyor. Gül Ahmed’in CEO’su ve Uluslararası Tekstil Üreticileri Federasyonu Başkanı (ITMF) Beşir Ali Muhammed, Pad-Dry Thermasol serisini tercih etme nedenlerini anlatırken, Pad-Dry Thermasol’ün üretim esasının polyesterin yapısını kimyasal yolla değil fiziksel yolla açmak için ısıl işleme dayanması olduğunu belirtti. Polyesterin boyanmasında, kuru ısı fiksajı tekniğinın en önemli kontinü boyama yöntemi olduğunu ifade eden Beşir Ali Muhammed, emdirme yönteminin bütün avantajları burada da geçerli olduğunu belirtti. Ayrıca Muhammed, Pad-Dry Thermasol’ün kontinü bir yöntem olduğu için üretim hızının son derece yüksek olduğunu ve üretilen ürünün enine açık olarak işlem gördüğü için boyar madde fiksesi ile birlikte polyesterin termofiksajı da aynı anda yapılabildiği için Brückner’i tercih ettiklerini belirtti.

Brückner, sektördeki yüksek maliyet ve yoğun rekabet ortamında enerji verimliliği esasına dayanarak ürettiği Pad-Dry Thermasol serisi ile yüzde 25, ısı geri kazanımda ise yüzde 30 oranında tasarruf sağlanabiliyor. Pad-Dry Thermasol serisinde ayrıca havanın dışarı atılması gerekliliği kaldırılarak, montaj maliyetleri en aza indirildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.