FONG’S, One-Stop Stratejisiyle ITM’de

Yeşil teknolojilere olan ilginin artmasıyla bu yöndeki teknolojilerin aranan markasına dönüşen Fong’s, One-Stop stratejisiyle ITM Texpo Eurasia Fuarı’ndaki yerini alacak

  27 Mayıs 2013 22:22 Pazartesi
FONG’S, One-Stop Stratejisiyle ITM’de

Dünya çapındaki en büyük boyama makineleri tedarikçileri arasında yer alan Fong’s, ITM Texpo Eurasia Fuarı’nda One-Stop teknolojisiyle bulunacak. Fuarda Goller ve Then’in de katılımı ile geniş bir portfolyada ürünlerini tanıtacak olan Fong’s, özellikle Türk ve Ortadoğu’dan gelecek misafirlerine özel sunumlar yapacağını açıkladı. İnovasyon alanında sürekli kendini geliştiren firma, özellikle TEC serisi makineleri ile fuarın gözdesi olmayı hedefliyor.

Fong’s’un yeni TEC Serisi yüksek sıcaklık boyama makinası sürekli yenilikler ile geliştiriliyor. Firmanın özel olarak geliştirilen ürünleri arasında olan Tec Serisi Yüksek Isılı Boyama makinesi, özellikle kompakt ve hassas yapılara sahip kumaşlar için kullanılıyor. Farklı kapasitelerde üretim yapma imkanına sahip olan makine 200kg, 250kg ve 300kg gibi seçenekleri bünyesinde barındırıyor. Makina konseptlerinin hepsi farklı kumaş ağırlığı, elektrik ve su tüketimi gereksinimini karşılıyor. Seri, daha düşük maliyet, yüksek kalite ve yeşil çevre konseptiyle müşterilerin taleplerini karşılarken emisyonu da azaltıyor. Ayrıca Tec Serisi Yüksek Sıcaklık Boyama Makinası, yeni nesil tasarımları ile fark yaratıyor.

Doğal ve sentetik lifler ve harmanlanmış ürünler gibi farklı ve çeşitli boyama işlemleri gerçekleştiren makine, sıkı, kırışıksız ve hassas kumaşlar için özel olarak tasarlanmış. Çeşitli yeni fonksiyonlar ile makinada, pamuk reaktif boyama işlemi açık renk için çok kısa sürede tamamlanıyor. Ön işlem, boyama ve işlem sonrası alanlarda sürekli ve kesintili süreçlerin ikisinde de önde gelen markaları bünyesinde bulunduran FONG’s’un gamı ayrıca THEN-AIRFLOW SYNERGY G2, THEN LOTUS, FONG’S novel TEC serileri, the ALLWIN iplik boyama makineleri ve the XORELLA XO Smart serilerini de kapsıyor. Açık enli uygulamalar, dokuma ve örgü tekstillerinde ise Goller markasına güvenen Fong’s, SINTENSA konsepti ile birlikte yıkamada yüksek verimliliğin yanında, hassas uygulamalar konusunda da iddialı olduğunu kanıtlıyor.

ITM Fuarında 7. salonda 711 numaralı stantta yer alacak olan firma, burada Allfit 30 boyama makinesini gösterime sunacak. Fong’s Allfit serisi ile hassas uygulamaların yanında, müşteri numunelerinin geliştirilmesine yönelik çalışmaların yapılabileceğini ifade ediyor. Firma, ITM Fuarı sırasında, teknoloji alanındaki elemanları ve tekstil mühendislerinden oluşan takımıyla; yıkamadan su tasarruf uygulamalarına ve boyama yönetiminden merserize işlemine kadar ıslak terbiye işleminin bütün detaylarını müşterilerine aktaracağını açıkladı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.