Fiber Renklendirici Teknolojisi ile Tekstilde İnovasyon

PolyOne ColorMatrix ™ Fiber Renklendirici Teknolojisi firmaların sürdürülebilirlik ve operasyonel verimliliğine katkı sunuyor.

  25 Nisan 2018 01:00 Çarşamba
Fiber Renklendirici Teknolojisi ile Tekstilde İnovasyon

PolyOne Corporation, tekstil üreticilerinin, konvertörlerin ve markaların küresel tekstil endüstrisindeki başarılarını sürdürebilmeleri için sürdürülebilirlik ve operasyonel verimliliği arttırmalarının yanı sıra pazar taleplerini karşılamayı sağlayan fiber renklendirici teknolojisini geliştirmeye devam ediyor.

PolyOne'ın ColorMatrix ™ Fiber Renklendirici Çözümleri, polyester elyafı boyamak için yenilikçi bir sistem sağlamak üzere, renklendirici özel eriyik ve sıkma ekipmanlarını birleştiriyor.

ColorMatrix ™ Fiber Renklendirici Solüsyonları, polyester eriyik ekstrüzyon sıkma ve boyama işlemlerinde sıvı renginin geç evre enjeksiyonunu sağlamak için gelişmiş sıvı renk formülasyonlarını son teknoloji ürünü yüksek basınçlı ekipmanlarla birleştirir. Bu, tekstil üreticilerinin üretim hızlarını, esnekliklerini ve proses kontrolünü arttırmasına olanak tanır. Aynı zamanda genellikle sulu boyama işlemleri için gerekli olan su ve atık su arıtımı ihtiyacını kilogram elyaf başına 10 litreye kadar ortadan kaldırır.

PolyOne Renk, Katkı Maddeleri ve Mürekkepler Başkanı Mark Crist, “Teknolojimiz sadece sürdürülebilirliği desteklemiyor aynı zamanda hızlı, yerinde tasarım ve ölçeklendirmeyi desteklerken, genel olarak üretim esnekliğini artırıyor.” dedi.

PolyOne Corporation Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Robert M. Patterson, ise “Tekstil endüstrisi, tüm tedarik zinciri boyunca sürdürülebilir çözümler benimsemektedir. Gelişmiş elyaf renklendirici teknolojimiz, bu üreticilerin sürdürülebilirliği, üretim esnekliği ve pazardaki hız hedeflerinin bu trendlerin üstünde kalmasına yardımcı olmak için çok önemlidir." sözlerine yer verdi. Bu yeni teknolojinin uygulanması planlanan projeler arasında yüksek performanslı spor giyim, otomobil, ev eşyaları ve halı sektöründe kullanılan tekstil ürünleri bulunuyor. PolyOne, fiber renklendirici inovasyonu hakkındaki yeni gelişmeleri 10 Mayıs'ta sunmayı planlıyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.