Erhardt+ Leimer, Japon Pazarını Yakın Takibe Aldı

Hareketli ürün hatları konusunda sistem çözümleri üreten Alman Erhardt +Leimer, NYSCAN teknolojisi ile Japon pazarında yer almayı hedefliyor

  21 Mart 2013 03:20 Perşembe
Erhardt+ Leimer, Japon Pazarını Yakın Takibe Aldı

Erhardt+ Liemer basılı görüntü denetim sistemi olan NYSCAN teknolojini Japon üreticilerine tanıttı. Firmanın Denetleme Kurulu Başkanı Jürgen Brau, baskı teknolojileri ve NYSCAN sistemi hakkında konuşma yapmak için ‘Label Forum Japan’ etkinliğine davet edildi. Yönetici forumda NYSCAN’ın çözümlerini sektör profesyonellerine anlattı. Üst düzey üreticilerin yer aldığı etkinlikte, katılımcılar NYSCAN Teknolojisini yakından görme fırsatı yakaladılar.

Son yıllarda baskı denetimi çalışmalarının önem kazandığını açıklayan yetkililer, özellikle kimyasalların üretildiği alanlarda yüzde 100 baskı kalitesi gerektiği konusunda birleşiyor. Bu anlamda başarılı çalışmaları ile tanınan Erhardt +Leimer de dünya çapındaki kalitesi ile standart belirleyen firmalar arasında yer alıyor. Firma yüzde 100 baskı denetimi sunan teknolojiler üretmeye devam ediyor.

Tüm bu gelişmelerin yanında küresel piyasada hala eski geleneksel sistemler kullanılırken, Leimer, NYSCAN ile pratik çözümler üretmeye devam ediyor. Maddi açıdan geleneksel sisteme göre daha pahalı olduğu düşünülen teknoloji, son dönemde üreticilerin yeniden düşünmelerini gerektiren süreci de başlatmış bulunuyor. Bu bağlamda yeni sistem, hem kalite hem de ekonomik anlamda üst düzey verim elde edilmesini sağlıyor. Yetkililerin yaptığı açıklamada kalite algısının ve enerji maliyetlerinin yeniden tanımlanmasına neden olan teknolojinin, forumda yakaladığı başarı ile önümüzdeki günlerde tercih edilen ürünler arasında yer alacağı ifade edildi. Küresel alandaki çalışmalarına hız veren Erhardt +Leimer, satış ofis ağını genişletmeye de devam ediyor. Geçen yıl Tokyo'da yeni bir satış ofisi ile genişlemesini sürdüren firma, müşterileri ile de birebir ilişkilerini hızlandırdı.

Fuar Kalitesini İspatladı

2006 yılından bu yana başarılı bir şekilde sektörde yer alan Japon Etiket Forumu, sadece 6 yıl içinde Japonya'nın en önemli platformlarından birisi olmayı başardı. İki gün süren etkinliğin temel amacı Japonya'dan ve küresel pazardan gelen üreticilerin yeni trendler ve gelişmeler hakkında bilgi edinmesini sağlamak, son teknolojik çalışmaları tanıtmak olarak biliniyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.