Dijital Baskı Alanında Yeni Çözümler

DGI, tekstil üreticilerine sunduğu FT serisi ile tekstil baskı piyasasında kendine önemli bir yer edinmeyi hedefliyor

  11 Nisan 2014 09:23 Cuma
Dijital Baskı Alanında Yeni Çözümler

Dünyanın en büyük dijital baskı makinesi üreticilerinden Koreli DGI, kurulduğu 1985 yılından beri tekstil baskı alanında tekstil üreticilerinin çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Hızlı ve ekonomik tekstil baskı makineleri üretmeyi kendisine görev edinen DGI, 2009 yılında kurduğu DGI Groupware’la beraber özellikle tekstil baskı sektöründe büyük atılımlar gösterdi.

Tekstil üreticilerine sunduğu FT serisi sayesinde piyasada kendine önemli bir yer edinen DGI, 2014 yılına Avrupa ve Amerika pazarlarında hızlı bir şekilde girdi. Sunduğu tasarruflu çözümler ve düşük maliyetleri ile öne çıkan şirket Türkiye ve Orta Doğu pazarında da iddialı.

FT Serisi

Üreticilere uygun çözümler sunan DGI ürettiği FT3206D tekstil baskı makinesi, 320 santim eninde baskı yapabilen 6 adet 1024 kafasıyla, 6 renk süblime ve dispers doya ile polyester türü kumaşlara ve pigment boya ile her türlü kumaşa baskı yapabiliyor.

6 renk olmasından dolayı daha ayrıntılı renklere ulaşabilen FT3206D, kumaşa poster ve bayrak baskısında çok hassas baskılar yapabiliyor. Bayrak üretimi yapan firmalar için ideal çözünürlük ve hızıyla fark yaratan FT3206D, malzeme taşıması sarma ve germe aparatlarıyla beraber kasa sistemi ağır rulolardan baskı yapılmasını kolaylaştırıyor. Saatte 120 metrekare kumaş baskı yapabilen makine ile perde kumaş baskısı yapan firmalar için normal, zebra ve saten polyester türü kumaşlara da baskı yapabilen FT3206D, ev tekstili üretimi yapan firmalar için ideal çözümler sunuyor.

Düşük Maliyet

DGI’nin diğer öne çıkan transfer baskı makinesi FTIII serisinden FTIII-1804, süblime boya transferi ile transfer kağıdına saatte 50 metrekare baskı yapabiliyor.  Döşemelik kumaş üreticileri için ideal olan FTIII-1804, aynı zamanda hazır giyim, döşeme ve ev tekstili üreticileri tarafından da tercih ediliyor.

Hazır giyim üreten firmalar için önerilen FTIII-1606, 6 renk ve 160 santim eninde baskı yapabiliyor. Saatte 45 metrekare hızındaki FTIII-1606, 1440 dpi çözünürlüğü ile öne çıkıyor. FTIII-1604 bayrak baskı makinesi, eko solvent boya ile direkt olarak kumaşa baskı yapabiliyor. Bayrak üreten firmalar reklam sektörü için fikse kullanmadan 160 santim eninde ve saatte 50 metrekare hızında 1440 dpi çözünürlüğünde baskı yapabilen FTIII-1604 ile ekonomik çözümler üretilebiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.