COTTON USA, Tedarik Programlarıyla Texworld Paris’te

Texworld Paris Fuarı’nda yer almaya hazırlanan COTTON USA, ziyaretçilere Amerikan pamuğunu tanıtarak, tedarik programlarını sunacak

  11 Şubat 2016 08:34 Perşembe
COTTON USA, Tedarik Programlarıyla Texworld Paris’te

Uluslararası platformlarda Amerikan pamuğunu tanıtmayı hedefleyen COTTON USA, 15-18 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenen Texworld Paris Fuarı’nda tedarik programlarını tanıtacak. COTTON USA, oluşturduğu sistem ile ilgili detayların yanı sıra, global pamuk pazarındaki gelişmeleri de ziyaretçilerle paylaşacak. Fuar katılımcıları, COTTON USA’in kendine has pazarlama ve lisanslama programını keşfetme fırsatı yakalayabilecek.

Pamuğa Dair Son Analizler

Amerikan pamuğunun küresel markası olarak bilinen COTTON USA, sunduğu tedarik programlarıyla pamuk satışlarını periyodik araştırmalarla destekliyor. ABD pamuğu kalitesi ve pamuk ürünleri pazarlarına dair son analizleriyle endüstri liderlerinin daha sağlıklı ticari kararlar vermesine yardımcı oluyor. 1989’dan beri COTTON USA, pamukla ilgili teknolojiler ve ürün geliştirme hizmetleri sunuyor. Amerikan pamuk elyafının işlenmesinden iplik, kumaş ve hazır giyim ürünlerinde karşılaşılan sorunların giderilmesine kadar geniş bir yelpazede çözüm imkanları sağlıyor. Sunduğu yenilikçi üretim süreçleri, üretim aşamasındaki verimliliği ve karlılığı arttırıyor.

COTTON USA Logosu

COTTON USA’in en önemli pazarlama stratejilerinden biri, dünyadaki pamuk perakende pazarında satışları destekleyen logosuyla oluşturduğu tüketici promosyonları. Logonun tüketicide oluşturduğu olumlu tavır, doğru orantılı olarak satışları da arttırıyor. Logosunun sunduğu avantajlar dışında, Amerika’da pamuk gıda tarım ürünü sayıldığı için sıkı denetimlerle gerçekleştiriliyor. Bu sayede, sorumlu pamuk üretiminde lider ülkelerden biri haline gelen Amerika, uluslararası platformda da paylaşılarak sürdürülebilir pamuk üretimini iyileştirmeye çalışıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.