Brückner’den Teknik Tekstil Pazarına Yeni Satış

Brückner, Glasgow merkezli Eclipse’ye özel kaplama hattı üreterek teslimini gerçekleştirdiğini duyurdu.

  22 Ekim 2020 07:15 Perşembe
Brückner’den Teknik Tekstil Pazarına Yeni Satış

İngiltere'deki Hunter Douglas şirketler grubunun bir parçası ve dünyanın en büyük panjur üreticisi olan  Eclipse, pencere panjuru endüstrisine yüksek kaliteli hizmet ve ürünler sunma konusunda 45 yılı aşan bir deneyime sahiptir. Esas olarak İngiltere'ye tedarik sağlayan Eclipse, kumaş üretiminin % 60'ından fazlasının tamamen Birleşik Krallık'ta yapılmasından gurur duyuyor. Eclipse, karartmalar, yansıtıcı kaplamalar, alev geciktirici kumaş, yumuşak köpük sistemleri ve yüksek çözünürlüklü dokumaları da içeren geniş bir ürün portföyüne sahiptir.

Eclipse ile Brückner’in Başarılı İşbirliği

Eclipse, üretiminde yüksek kalitesini korumak amacıyla, Birleşik Krallık'ta Glasgow yakınlarındaki Inchiannan'daki çalışmaları için yeni, son teknoloji ürünü bir arka kaplama hattına yatırım yapmaya karar verdi. Eclipse yönetim ekibi, gereksinimleri tanımlamak ve tüm beklentilerin her açıdan karşılanmasını ve aşılmasını sağlamak için makinenin tasarımını özelleştirmek için Alman Brückner şirketi ile yoğun bir şekilde çalışarak. Hassas cilt yanmalarını önlemek için kurutucu genelinde sınıfının en iyisi ısı tutarlılığı, Eclipse’nin sürdürülebilirlik girişimlerini desteklemek için ise minimum enerji tüketimi ve kaplama yüzeyinde çatlak izlerini önleyen bir kumaş taşıma sistemi temel gereksinimlerdi. Brückner’in tasarım ekibi Eclipse ile birlikte, bir üründen diğerine geçerken çok düşük temizleme gereksinimleri ile maksimum esneklik sağlayan bir hat konsepti geliştirdi.

Kurutma Hızı Arttırıldı

Yatay olarak dönen, düşük yağ oranı ve düşük bakım gerektiren yüksek performanslı pimli zinciri ile 8 kabinli Brückner germe makinesi doğrudan gazla çalışmakta. Benzersiz Brückner tasarımı, her 1,5 m'de bir değişen ısıtma kaynağı düzenlemesiyle, kumaşın uzunluğu ve genişliği boyunca stabil bir sıcaklık eşitliği sağlar. Bu tasarım özellikleri sayesinde, kurutma hızı önemli ölçüde artırılabilir ve mevcut diğer germe çerçevelerine kıyasla daha yüksek üretim hızları sağlar.

Eclipse 50.Yılını Kutlamaya Hazırlanıyor

Hat 2019'un ortasında faaliyete geçti. Projeyi yöneten Eclipse Mühendislik Müdürü Bruce Stalker şunları söyledi: “Eclipse, sonunda c 'ı seçmeden önce muadil birkaç farklı tedarikçiyi inceledi. Teknik yeterlilik, satış öncesi ve satış sonrası destek gündemimizin üst sıralarında yer aldı. Müşterilerimiz en yüksek kalitede ve en geniş çeşitlilikte kumaşlar beklentisinde. Seçilen kaplama hattı kurulumu, Eclipse'nin müşterilerimize yüksek konfigürasyon ve yüksek seviyede kontrole dayanan çözümlerle üretilmiş kaliteli ürünlerin piyasaya girişini sağlayacaktır. Eclipse, İngiltere pencere panjuru endüstrisinde uzun ve başarılı bir mirasa sahiptir. Almanya merkezli Brückner Group'un Sahibi ve CEO'su Regina Brückner, Eclipse ile mükemmel işbirliğinden gurur duyuyor. "Bir kez daha bu projeye 70 yıldan fazla deneyimimizle çok iyi katkıda bulunabildik ve gelecekteki zorlu projeleri dört gözle bekliyoruz."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.