Brückner’den Asya’da Yeni Yapılanma

Alman Tekstil Makine sektörünün öncü firmalarından olan Brückner, Tayland’ta yeni bir ajans açtı.

  21 Mart 2013 23:25 Perşembe
Brückner’den Asya’da Yeni Yapılanma

Tayland pazarında uzun yıllardır hizmet veren Elmatex Melchers, Brückner’in uzak doğu pazarındaki satış temsilcisi oldu. Alman Tekstil makineleri ve ekipmanları üreticisi Brückner, Tayland’daki yeni temsilcisi ile Uzak doğu pazarına hakim olmayı hedefliyor.  Firmadan bir yetkili ile bölgede yer alacak olan Brückner, Bangok’ta hem ulaşım anlamında kolay hem de müşterilere yakınlık anlamında öne çıkan özel bir ofisle hizmet verecek.  Brückner’e Güney-Doğu Asya’daki müşterilerine yakınlığı bakımından önemli bir kazanç sağlayacak olan yeni ofis, tüm hizmet faaliyetlerinin yerel yoldan hızlı bir şekilde koordine edilmesine olanak sağlayacak. Firma ilerleyen zamanlarda kısa süreli ziyaretler ve kişisel danışmanlık hizmetinin de verilmesini planlıyor. Ayrıca Brückner, Güney-Doğu Asya’da mevcut servis ve montaj ekiplerini hızlı bir şekilde destekleyecek.

Yeni yaptığı yatırımla Asya Bölgesi’ne olan ilgisini açıkça ortaya koyan Brückner, yerel üreticilerle birebir iletişim kuracak. Firma yeni açılan ofiste, Endonezya, Tayland gibi yüksek potansiyelli Güney-Doğu Asya ülkelerinin yanında Hindistan, Bangladeş ve Pakistan gibi yerleşmiş tekstil ülkelerine de bilgi, birikim ve servis anlamında destek olacak.  Potansiyel olarak bu ülkelerin her zaman gelişen bir yapıda olduğunu belirten yetkililer, artan genç nüfusun ekonomik büyümeye paralel olarak, tüketimi artıracağı görüşünü paylaşıyor. Firma aynı zamanda önemli tekstil şirketlerinin, müşteri odaklı artan talebi karşılamalarına yönelik çalışmalar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Brückner Tayland‘daki yeni yapılanma süreci için deneyimli ve uzman servis teknisyeni Jürgen Effertz’i Kasım 2012 tarihinden bu yana bölgedeki gelişmeleri takip etmek için yönlendirmiş bulunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.