Brückner, Şanghay’da Evinde Gibi

Brückner uzmanları, sadece Itma Asia 2021'de değil her zaman Çin’deki müşterileri için erişilebilir. Şanghay’daki yeni ofis, müşteriler için çok daha ulaşılabilir ve yakın.

  26 Temmuz 2021 13:16 Pazartesi
Brückner, Şanghay’da Evinde Gibi

70 yılı aşkın bir süredir Alman tekstil makine üreticisi Brückner, tekstil, teknik tekstil, nonwoven, cam kumaş ve zemin kaplamalarının kuru terbiye alanında dünya önemli firmalarının başında gelir. Almanya'daki üretim tesisi, yüksek seviye sistem çeşitliliğini garanti eder ve müşteri gereksinimlerine hızlı ve esnek adaptasyon sağlar. Dünya çapında yaklaşık 90 mümessilik Brückner’e bağlı olarak hizmet vermektedir, böylece müşteriler dünyanın hemen her noktasında yerel bir kontağa sahip.

Çin’de İki Mümessillik İle Faaliyette

Çin, tekstil endüstrisinde dünya çapında en önemli pazarlardan biridir, bu nedenle burada iki ajans Brückner için uzun yıllardır çalışmaktadır. Gelecekte daha da iyi bir konumda olabilmek için, Brückner 2019'un sonunda Şanghay'da kendi şubesini kurdu. Satış, servis ve yönetim personelinin yanı sıra, makineleri devreye almak ve müşteri taleplerine bireysel destek amacıyla Brückner teknisyenleri de ülkenin her yanında hizmet vermektedir. Talebe bağlı olarak teknisyenler de Asya kıtasında mobil olarak hizmet vermektedir. Seyahat süreleri ve mesafelerin izin verdiği koşullarda, 24 saat içinde servis çağrılarına cevap verilebilmektedir. Ek olarak, Şanghay'daki yerel bir yedek parça stoğu’ndan müşterilere orijinal parçaların hızlı bir şekilde temin edilmesi sağlanır.

Endüstri 4.0 ve Otomasyonlu Üretim İlgi Çekti

Haziran ayında gerçekleştirilen İtma Asia fuarı Brückner’in, ürün portföyünü ve hizmetlerini Şanghay'daki sergileme imkanı verdi. 6. salonda, Brückner ekibi fuar ziyaretçilerini standında ağırladı. Sunulan yenilikler arasında, makine operatörüne bireysel makine kurulum kılavuzuna ilişkin değerli ipuçları sağlayan akıllı yardım sistemi bulunmaktadır. Örneğin, eş değerde üretkenlik seviyesi korunurken nasıl daha fazla enerji tasarrufu sağlanabileceği gösterilmektedir. Yeni geliştirilen bir bakım yöneticisi, arka planda tüm süreçleri izler ve işletme personelini bakım ve temizlik işlerini planlamada destekler. Sistem ayrıca, aşınan parçaların zamanında yeniden temini hakkında bilgi sağlar. Kümülatif değerler, enerji tüketimi ve makine performans düşüşleri gibi tüm mevcut üretim verilerine yeni gösterge panosu aracı aracılığıyla her zaman erişilebilir. Bir Brückner teknisyeninin desteği gerekliyse, artırılmış gerçeklik aracılığıyla birçok servis talebi çevrimiçi olarak da çözülebilir. Bu ayrıca uzaktan yadımı olası kılar ve her iki taraf için de zaman kazanımı sağlar.

Yedi Metre Kumaş Eni İle Teknik Tekstil Kaplaması

İtma Asia fuarının ziyaretçileri ayrıca Brückner’in diğer ürünleri ve hizmetleri hakkında da bilgi aldılar. Örneğin, teknik tekstillerin kaplanması söz konusu olduğunda. Brückner, 7 metreye kadar kumaş enleriyle bu alanda halihazırda birçok hat tedarik etmiştir. Burada hem birinci sınıf makineler hem de yetkin tavsiyeler çok önemlidir. Brückner ile her şeye tek bir kaynaktan erişim mümkündür! Örme kumaş terbiyesi alanında Brückner, onlarca yıldır dünya lideridir. Dantel veya yüksek elastanlı kumaşlar gibi son derece hassas kumaşların finisajı veya örme kumaşın doğrudan kaplanması olsun, Brückner her uygulama için müşteriye taleplerine göre özel olarak adapte edilebilen ideal çözümler sunar.

Brückner Nonwoven Sektöründe

Nonwoven sektöründe de Brückner son yıllarda çok gelişti. Brückner’in ürün portföyündeki farklı fırınlar, ör. hijyen ve tıbbi tekstiller, bina ve jeotekstiller, filtre malzemeleri ve ayrıca giyim, temizlik, bakım ve araçlar için kumaşlar. Köpük emdirme üniteleri, kaplama makineleri, kiss-roll veya floklama üniteleri gibi çeşitli uygulama sistemleri ürün yelpazesini tamamlamaktadır. Brückner, halıların, PVC zemin kaplamalarının veya suni çimlerin finisajı için komple hatlar sunar. Elbette Brückner tüm hatlar için geçerli enerji tasarrufu sağlayan ilgili bileşenleri de sunmaktadır. Isı geri kazanım ve kontaminasyon kontrol sistemleri en verimli olanlardır ve müşterilerin kumaş ve proses tipine bağlı olarak önemli enerji tasarrufu kazanımlarını sağlar. Modüler tasarımı sayesinde Brückner hatlarının temizlenmesi de çok kolaydır. Bu hatlar, değerli kaynakların  israfını azaltmanın yanı sıra çevrenin korunmasına da önemli bir katkı sağlıyor. Buna ek olarak şirket, her bir müşterinin koşullarına özel olarak adapte edilebilen kapsamlı ve entegre enerji danışmanlık hizmeti sunmaktadır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.