Brückner, Loenberg Ofisini Kutladı

Teknik tekstil terbiye hatları ile önemli bir pazar payına sahip olan Brückner, Loenberg’te bir teknoloji merkezi açtı.

  12 Temmuz 2013 18:21 Cuma
Brückner, Loenberg Ofisini Kutladı

Brückner yeni teknoloji merkezini Leonberg'de açtı. Küresel alandan birçok Brückner müşterisinin açılışına katıldığı teknoloji merkezinde test makinesi de katılımcıların beğenisine sunuldu. Teknoloji merkezinin açılışında bir konuşma gerçekleştiren Regina Brückner, yıllardır verimli enerji kullanımı ve kaynak tasarrufu konularına odaklandıklarının altını çizdi. Bu yönde müşterilerine en uygun makine hatlarını ürettiklerini ifade eden Brückner; "Müşterilerimizin beklentilerini karşılamak adına yeni merkezimizi hizmete açtık. Makine test etme ve geliştirme üssümüz olacak Leonberg, alıcılarımız ile birebir iletişim kurduğumuz bir alanı da tanımlayacak” dedi.  Alman Tekstil Araştırma Kurumu Genel Müdürü Kalus Jansen de, törende yer alarak Brückner’e olan desteğini gösterdi. Törende bir sunum yapan Jansen, gelecekte kullanılacak teknik tekstil ürünleri, tekstil üretiminde değişen madde ve hammaddeler, geri dönüşümden tasarruf edilen enerji ve güneşten koruyan inşaat tekstilleri hakkında özel bir rapor sundu.

Etkinliğin önemli konukları arasında yer alan ve bir konuşma yapan Günther Oettinger, Brückner'in enerji maliyetleri konusunda sağladığı başarıyı kutladı. Bu adımların Brückner firmasını bilinçli bir üretici olarak öne çıkardığını kaydeden Oettinger, enerji kaynaklarının doğru kullanılmasına yönelik atılan tüm adımları desteklediklerinin altını çizdi. Brückner'in aynı zamanda yeni geliştirdiği makinesinin de özelliklerinin açıklandığı etkinlikte, müşterilerle yeni fikirler uygulamaya yönelik çalışmaların gerçekleştirileceği ifade edildi. Brückner'in tanıttığı makinenin özellikleri arasında ise; tekstil direncini ve işlevselliğini artıracak teknoloji üretimi, know-how bilgisi,  tekstil uygulamalarında en kısa sürede üretim imkanı, son teknoloji kaplama uygulamaları, teknik tekstilde kuru laminasyon uygulamaları, teknik tekstillerde kullanılan enerji tasarruflu kurutma makinelerinde ısı ayarı başlıkları öne çıktı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.