Benninger’den Satış Başarısı

Tekstil terbiye ve kord üretimine yönelik ileri teknoloji ürünler geliştiren ve komple çözümler sunan Benninger Automation’un 1.000 otomasyon çözümü, Getzner Textil AG’de kuruldu.

  21 Mayıs 2018 01:00 Pazartesi
Benninger’den Satış Başarısı

Avusturya’nın Bludenz kentindeki tekstil şirketi Getzner Textil AG, çok çeşitli uygulamalar için kullanılabilen yüksek kaliteli kumaşlar üretiyor. İsviçre’nin Uzwil şehrinde bulunan Benninger Group’un yenilikçi süreç ve sistem çözümlerinden yararlanan Getzner, sürdürülebilir tekstil üretimi gerçekleştiriyor. İki firma arasında devam eden iş birliğine yeni bir proje daha eklendi.
Yeni proje kapsamında Almanya’da bulunan Benninger Automation GmbH, Getzner’i Ben-ninger-Pad-Dry Hotflue 1000 otomasyon çözümü ile donattı.

Benninger AG’nin CEO’su Beat Mejenberger, projeyi şirketler arasındaki bir kilometre taşı olarak nitelendirdi. Mejenberger, projenin Getzner’e uzun zamandır devam eden iyi iş ilişkisi için teşekkür etmenin bir fırsat olduğunu, ayrıca Getzner Textil yönetimine 10 bin Euro değerindeki yedek parça alımına yönelik teşekkür belgesi verdiklerini söyledi. Benninger, Getzner Textil AG ile uzun yıllar süren iş birliği ve yeni projeler imza atmayı amaçlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.