Beneks Makine , TME 2021’e Damgasını Vuracak

Beneks Makine 8-11 Eylül de gerçekleştirilecek olan TME Fuarında yeni teknoloji makinelerini sergileyecek.

  17 Nisan 2021 07:00 Cumartesi
Beneks Makine , TME 2021’e Damgasını Vuracak

Ürün yelpazesinde Kumaş Boyama ve Terbiye makineleri bulunan , üretiminin %75’ ini ihraç eden BENEKS MAKİNE çevresel duyarlılığı göz önünde bulundurarak, tekstil sektörüne akılı çözümler sunmak başlıca şirket ilkelerinden biridir.

Özellikle AR-GE departmanı ile rotasını İnovatif ürünlerle , tesktil sektörünün üretim maliyetlerini minimize edecek şekilde çalışmaya odaklanmıştır.
Yılların verdiği tecrübeyle, tekstil sektörüne yön vermek Beneks Makine‘nin temel vizyonudur.

Bu zor dönemlerde üretim dinamiklerini ayakta tutmak ve ülkemize döviz kazandırmak adına yatırımlar yapıyoruz. Her geçen yıl cirosunu ve ürün gamını genişleten Beneks Makine 2019 yılı Türkiye İnovasyon ve Başarı ödülleri Makine Sektöründe YILIN İNOVASYON MARKASI ödülünü alarak ne kadar doğru bir yolda ilerlediğini kanıtlamıştır.

Benek s Makine, 2021’içinde bulunduğumuz bu günlerde sektöründe taklit eden değil, takip ve takdir edilen %100 Türk menşeli firma olma prensibini benimsediğini gururla belirtmektedir.

Beneks Makine Yönetim kurulu başkanı Hüseyin Birben ‘’Nihai hedefimiz koşulsuz müşteri memnuniyeti olarak belirledik , geleceğe dönük tüm yatırımlarımızı bu yönde sürdürmekteyiz. Kendimizi müşterilerimize daha iyi anlatabileceğimiz ortamlar olan FUAR’ ların önemine dikkat çekerek , TME 2021 fuarı pandeminin etkilerinin minimum seviyelere geldiği  bir dönemde düzenlenecek ve sektörün yeni yatırımları ile eş zamanlı yapılıyor olması başarı şansını artırıyor’’ değerlendirmesinde bulunarak Fuara güçlü bir katılım sağladıklarını ve beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.