Baskı Devi Mimaki, Pimms ile CNR Expo’da

CNR Expo’da 3-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Fespa Avrasya’da, Pimms Grubun, temsilciliğini yürüttüğü Mimaki’nin yeni teknolojileri ön plana çıktı.

  13 Ekim 2013 01:35 Pazar
Baskı Devi Mimaki, Pimms ile CNR Expo’da

Baskı sektörünün en önemli etkinliği kabul edilen FESPA, küresel pazardaki etkinlik lokasyonlarına bir yenisini ekledi. FESPA Avrasya adıyla  düzenlenmeye başlayan etkinlik  3-5 Ekim  tarihinde İstanbul’daki CNR Expo’da düzenlendi. Etkinlikte Mimaki firmasının Türkiye distribütörü Pimms Group tekstil sektörüne yönelik ürettiği son teknolojilerini sergiledi. Fuara, “Hayatımız Dijital” temasıyla katılan PIMMS, ziyaretçilere distribütörü olduğu Mimaki’nin dijital baskı makineleri ile neler yapılabileceğini gösterdi. Ayrıca stantta sergilenen Mimaki’nin yeni ürünü dünyada ilk ve tek olan SUV boya teknolojisi JV400-SUV modeli ziyaretçilere tanıtıldı.

SUV Boya Teknolojisi

JV400-SUV’nin 130cm ve 160cm baskı genişliği sunan 2 ebadı bulunuyor. JV400-SUV, Mimaki’nin sadece bu makine için geliştirdiği, esnekliği ve UV-kurutma teknolojisinin dayanıklılığını birleştiren yenilikçi SUV boyaları kullanıyor. Yüksek kalitede canlı renklerle, dış mekânda dayanıklı ürünler üretilmesini sağlıyor.

İlk defa tanıtıldığı Viscom 2012’den “En İyi Geniş Format” kategorisinden ödülle çıkan JV400-SUV i PIMMS standında yer aldı.

Yakın Plan Pimms Grup

Pimms Grup, baskı teknolojileri sektöründe faaliyet göstermek üzere 1999 yılında kuruldu. Firma birçok alan da kullanılan büyük ve süper boy, UV düz yatak baskı makinaları üretiyor. Firmanın ürün yelpazesinde kaynak makinesi, inkjet ve solvent yazıcılar, kaplama için sıvı laminar yer alıyor. Firmanın üretim markası olan Digirex'in ürünlerinin satışı için İtalya, Fransa, Yunanistan, Romanya, İsrail, İran, Bulgaristan'da distribütörü bulunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.