A. Monforts, Montex Allround Modüler Kaplama Başını Tanıttı

A. Monforts’un yeni Montex Allround modüler kaplama başı, üreticinin bütün ihtiyaçlarına cevap vermek için geliştirildi.

  16 Aralık 2014 09:18 Salı
A. Monforts, Montex Allround Modüler Kaplama Başını Tanıttı

Tekstil terbiye alanının önde gelen üreticilerinden A. Monforts  Textilmaschinen GmbH, Montex Allround modüler kaplama başının tanıtımını yaptı. Monforts’un geliştirdiği yeni modüler kaplama sistemi, üreticinin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edildi.

Teknik tekstillerin, endüstriyel alanda kullanımının hızla arttığı günümüzde, özel terbiye prosesine duyulan ihtiyaçtan yola çıkan Monforts, yeni Montex Allround, teknik tekstiller için modüler, değiştirilebilir kaplama sistemini geliştirdi. Patentli Montex Allround teknik tekstil kaplamalarında esnekliği ile avantajlar sunuyor.

Montex Allround Farklı Uygulamalara Adapte Olabiliyor

Sistemin modüler kaplama başı, ünitenin yanında özel tasarlanmış şasi ile kolayca ve hızlı bir şekilde değiştirilebiliyor. Bu sayede hem makinenin farklı uygulamalara adapte olmasını hem de kafanın makine dışında kolayca temizlenmesini sağlıyor. Elastiki, gravür ve döner şablon baskı için uygun bıçak ve slot kalıp kaplama modülleri bulunan Montex Allround’da toz dağıtma ve püskürtme için özel modüller de bulunuyor. Nonwovenların organiklerle işlem görmesinde veya toksit çözücülerin kullanıldığı durumlarda ünite özel bir kasa ile kapatılabildiği Montex Allround’da işlenen membranlar biogaz tesislerinde metan gazının toplanması ve depolanması gibi ağır proseslerde kullanılabiliyor.

Yakın Plan Monforts

1884’ten beri küresel pazarın önde gelen tekstil terbiye tedarikçilerinden olan A. Monforts  Textilmaschinen GmbH, dokuma ve örgü ürünlerinin terbiyesi için tekstil makinaları ve hatları üretiyor. Dünya çapındaki 100’ü aşkın mümessili ile bu pazarlarda güçlü bir yapısıyla üretiminin yüzde 90’ını ihraç eden Monforts’un Çin’de Zhongshan, Avusturya’da St. Stefan şehirlerinde üretim tesisleri bulunuyor. Çin’deki tesislerinde Asya’ya, Avusturya’daki tesislerinde Avrupa ve Amerika’ya yönelik üretim gerçekleştiren Monforts, 2013 yılında Mönchengladbach’taki merkezindeki araştırma tesislerinde teknik tekstil müşterilerine hizmet edecek “Gelişmiş Teknolojik Merkezi”ni hizmete açtı. Monforts, açılan bu merkezde müşterilere, boya ve terbiye makineleri üzerinde tamamen gizlilik ve gerçek üretim şartları altında araştırma yapma fırsatı sağlıyor.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.