2017 Effe İçin ‘Pasha’ Yılı Olacak

Tekstil işletmelerine katma değeri yüksek çözümler sunan Effe, yeni nesil Ram makinesi ‘Pasha’ ile KTM 2017’de yer alacak.

  23 Şubat 2017 10:00 Perşembe
2017 Effe İçin ‘Pasha’ Yılı Olacak

2008 yılından bu yana tekstil işletmelerine yönelik apre ve finisaj makinelerinin yanı sıra, Ram, rotasyon baskı ve egalizeli kurutma makineleri için katma değeri yüksek çözümler üreten Effe Endüstri Otomasyon A.Ş, 2016 yılında lansmanı yapılan ‘Pasha’ Ram makinesini Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017’de bölge tekstilcisine yakından tanıtacak.

Firma olarak müşterilerinin iş süreçlerini kolaylaştıran çalışmalara imza attıklarını belirten Effe Endüstri Otomasyon A.Ş, Yönetim Kurulu Başkanı Celal İri, “Makinelerin giriş merkez üniteleri, kumaşların kenar kesim işlemleri sırasındaki firenin düşürülmesi amacıyla uygulanan kumaş zincir girişi iğneleme ünitesi modifikasyonları, üstten kolalama ve kenar kurutma uygulamaları ve otomatik kenar takibi yaparak kenar kesme işlemi yapan diskli ve ultrasonik kenar kesme üniteleri işletmelerin en çok tercih ettiği ürünlerin başında geliyor. Benzerlerinden farklı tasarımıyla; ham kumaş hazırlık, gaze ve rotasyon baskı makineleri girişlerine uygulanan fırçalı toz emme ünitesi de yüksek performansıyla, talep gören ünitelerin başında geliyor. Ayrıca gelişen bir diğer sektör olan dijital baskı uygulamaları için, alternatif giriş-çıkış üniteleri, doğalgaz, elektrik ve buhar ile ısıtmalı yüksek kapasiteli kurutma kabinleri imalatı yapmaktayız.” sözlerine yer verdi.

Effe, KTM 2017’de Pasha İle Yer Alacak

Yönetim Kurulu Başkanı Celal İri, sektörde uzun yıllara dayanan deneyimlerini, yenilikçi teknolojilerle harmanlayarak, son olarak patentli ‘Pasha’ Ram makinesini hayata geçirdiklerini belirterek, şimdiden sektörde beklenenin üzerinde ilgi gördüklerini kaydetti.  İri, konuyla ilgili olarak “Yılın 2. yarısında lansmanı yapılan Ram makinesi Pasha, beklenen ilgiyi gördü ve takip eden günlerde 5 yeni makine siparişi ile 2016 yılını kapattık. Bunun yanında Effe olarak yerli ve yabancı birçok firma ile yürütülen imalat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.” sözlerine yer verdi.

‘Pasha’ ile bu yılı kendileri için Ram makinesi yılı ilan ettiklerini belirten Celal İri, KTM 2017 Fuarı’na ilişkin değerlendirmelerini ise şu sözlerle paylaştı; “Effe olarak KTM fuarlarına ilk yılından bu yana katılım göstermekteyiz. Daha önce yer aldığımız iki edisyonda da bölgede faaliyet gösteren işletmelere, üretimini yapmış olduğumuz ekipmanlar ve ünitelerin sunumunu yapmıştık. Bu yıl Effe olarak bizim için Pasha yılı. Farklılıkları ile kullanıcıların dikkatinin üzerinde toplayan yeni nesil Ram makinesi Pasha’nın sunumunu KTM 2017 fuarında yapacağız.”

“Kahramanmaraş Bölgenin Parlayan Yıldızı”

Kahramanmaraş’ın gelişen sanayi yatırımlarının yanı sıra, tekstil işletmelerinin yeni teknoloji makinelere yaptığı yatırımlar ve deneyimli işgücü ile öne çıktığını kaydeden Celal İri, “Kahramanmaraş her zaman bölgenin parlayan yıldızı olmuştur.” dedi.

Effe olarak uzun yıllardır bölgedeki tesisler ile çalıştıklarını belirten Celal İri, “Bölgede yer alan, bugüne dek çeşitli ürün ve hizmet sunumu yapma şansı bulduğumuz birbirinden kaliteli tekstil işletmelerine, yeni nesil Ram makinemizin sunumunu yapacağız. Önümüzdeki dönemde yatırım planı olan firmalar için, gerek yerli gerek yabancı imalatçılar arasında öne çıkan özellikleri ile Pasha model Ram makinesini avantajlı bir alternatif olarak sunmayı hedeflemekteyiz.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.