Xerium, Airlaid Uygulamalarında Yeni Teknolojisini Tanıttı

Tekstil sektörüne sunduğu düşük maliyetli çözümlerle bilinen Xerium, airlaid uygulamalarında yönelik geliştirdiği Huycon Air teknolojisini tanıttı

  05 Ocak 2016 08:20 Salı
Xerium, Airlaid Uygulamalarında Yeni Teknolojisini Tanıttı

Endüstriyel sarf ürünleri ve hizmetlerinin önde gelen küresel tedarikçisi Xerium Technologies Inc., , tümü performansı optimize etmek için ve işletimsel maliyetleri azaltmak için tasarlanmış özel çözümler ve üretimin ayrılmaz bir parçası olan ürünleri müşterilerine temin ediyor. 12 ülkede 26 üretim tesisine, 2 ülkede inşaat halinde olan iki yeni tesise sahip olan ve yaklaşık olarak 3.100 çalışan istihdam eden Xerium, nonwoven airlaid uygulamaları için geliştirdiği Huycon Air teknolojisini tanıttı. 2,5 katmanlı ana kumaşın ağ oluşumunu sağlayan Huycon Air teknolojisi korunması ve salımı için hava kanalı geometrisi ile tasarlanmış olan ince gözenekli bir ürün yüzü ile birleştiriyor.

Aynı zamanda mükemmel statik elektrik dağılımı sağlayarak özel olarak tasarlanmış iletken kenarından çapraz bağlanan iletken iplikleri de içeren Huycon Air teknolojisi ile ilgili Xerium’un Başkan Yardımcısı ve Baş Teknoloji Sorumlusu Bill Butterfield, “Endüstri kanıtlı Huycon ürün portföyü, sağlam endüstriyel ürünlerden son derece kritik medikal ve hijyen ürünlerine kadar değişen en üst kalite ağları üretmek için özellikle tasarlanmış tam bir kayış yelpazesi sunuyor. Yeni tanıtılan Huycon Air kayışlarımız, Huycon tela serme teknolojimizi airlaid üretim sürecine genişletiyor. Huycon Air, airlaid makinelerinin tüm çeşitlerinde şekillendirme ve aktarma için idealdir ve üretim hattımızı dünya çapındaki müşterilerimiz için daha da geliştirmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.